Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest z atrakcyjnymi

Czy większość atrakcyjnych i modnie ubranych kobiet goli strefę intymną?

Polecane posty

Gość Jak to jest z atrakcyjnymi

I to całkowicie?

Gość gość
Ja nie golę. Kiedyś to robiłam ale facet mi powiedział bym przestała bo te włoski co odrastają kują i drażnią go podczas seksu. To ładnie wygląda i jest idealnie gładkie tylko do pierwszego dnia po goleniu, następne dni to odrasta i jest z tym więcej problemu niż frajdy

Gość Ja jestem facetem i
Ja akurat wolę, jak włoski są i prześwitują przez koronkę.

Gość gość
Mogę sie tak nazwac ;) I tak! Golę na zero. Dla mnie to estetyka i higiena przede wszystkim.

Gość gość
Najlepsza jest depilacja brazylijska, na zero nie służy zdrowiu intymnemu.

Gość ja jestem facetem i
Najbardziej ponętnie wygląda pełne owłosienie, jedynie podcięte i podgolone w okolicach bikini.

Gość gość
Jakas ladna fryzurka pas startowy albo serduszko nie jest zle :)

Gość gość
O Boże co ja czytam! Ja gole na zero, jak można tam sobie w ogóle jakieś fryzurki robić ble, a do tej co ma problemy z odrastaniem, to może depilacja?..

Gość gość
najlepsze sa bobry jak kozia broda

Gość gość
O Boże co ja czytam! Ja gole na zero, jak można tam sobie w ogóle jakieś fryzurki robić ble, a do tej co ma problemy z odrastaniem, to może depilacja?.. x a co cie głupia pyyysoo obchodzi kto co ma w majtkach ?

Gość gość
O Boże co ja czytam! Ja gole na zero, jak można tam sobie w ogóle jakieś fryzurki robić ble, a do tej co ma problemy z odrastaniem, to może depilacja?.. xx maszynka to nie jest depilacja ? A na drogi zabieg kosmetyczny u kosmetyczki, który trzeba byłoby powtarzać co 2 tygodnie to nie mam kasy. Nie stać mnie na wydawanie 200 zł w miesiącu na golenie c..i..py. Zresztą mój chłopak, który sam to zaproponował sie nie skarży więc mam to gdzieś

Gość gole ale nie znoszę tego
Ja golę, ale wkurza mnie, że muszę, że jest taki przymus, że to trzeba robić. Na następny dzień te włoski odrastają, mam ropienie. Same problemy z tym. wosku nie używam bo mam po nim uczulenie a na wizytę u kosmetyczki podobnie jak koleżankę wyżej mnie nie stać.

Gość gość
No, proszę, nareszcie nam mężczyźni zmądrzeli. Aż miło przeczytać.

Gość gość
Ja gole na zero, jak można tam sobie w ogóle jakieś fryzurki robić ble x Owszem, można, poczytaj sobie dziecko na ten temat. Ble to zupełnie na łyso, dla pedofilów.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
Temat -----pytanie debilne, które ma sugerować, że atrakcyjne to te, co sie golą :) gimbazo, trochę mniej p****li. A moda, moda jest dla debili, co sami nie umieją zadecydować w czym dobrze wyglądaja. Dopiero widziałem młodą dziewczyne w legginsach, w kurtce do pępka. Może i byłoby dobrze i modnie, ale dupsko jak szafa trzydrzwiowa, nogi krótkie i grube jak balerony. Po prostu obciach i żenada. Ale modnie, co nie??

Gość Ja jestem facetem i
No ja na łyso nie znoszę.

Gość gość
wy wszystkie robicie to dla faceta nie dla siebie?Dla swojego komfortu np. na plaży, mnie jakby facet powiedział,że mam wydepilować, to byłabym zarośnięta:D

Gość gość
może być i na łyso, potem troche odrośnie, potem pożna tu troche zostawić a tam znowu na łyso, jak sie zechce i jak wygodniej. Bawią mnie dzieciaki, które piszą że zawsze na łyso i już. Za dużo filmów a za mało figli z prawdziwą kobietą.

Gość Ja jestem facetem i
Na plażę wystarczy podgolić okolice bikini.

Gość gość
Moja żona raz się ogoliła na zero to miałem wrażenie jak bym patrzył nadal na moją kilkumiesięczną córkę. Żona jest płaska więc nie było zbytnio różnicy

Gość gość
czy jestem atrakcyjna to nie wiem ale podobno modnie ubrana - moda to moja pasja (jedna z wielu) :) no ja zazwyczaj mam tam króciutkie włoski (strzygę je). Czasem mam taką fanaberię, że się wydepiluję ale zawsze na górze zostawiam trochę włosków. Co mogę powiedzieć na swoje usprawiedliwienie: krótkie wloski są wygodne, łatwiej dba się o higienę miejsc intymnych - na szczęście rosną tylko tam gdzie powinny, z majteczek nigdy w żadnym miejscu mi nie wystają :P co do samej depilacji - na laser mnie nie stać, wosk i depilator to nie dla mnie, maszynka na dłuższą metę też nie a te wszystkie specyfiki, kremy...ciężko wybrać coś naprawdę dobrego, coś co da porządany efekt i nie podrażni błon śluzowych.

Gość gość
Prawdziwa kobieta ma busz między nogami

Gość gość
ogolnie to jak nie mam faceta to sie zapuszczam, jak jakis sie znajduje to badam teren, pytam sie czy woli gladkie czy zarosniete, jakos mi sie trafiaja tacy, co wola zarosniete, wiec jest ok, nie mam problemow (mam straszna masakre z tym goleniem, ropienie, swedzenie, wysypke itp) a tak to podgole troche i mi starczy. Wlasciwie to calkiem gola pochwa wyglada dziwnie, jak wyskubany kurczak :/ tak dziwnie wystaja wargi sromowe, blee

Gość gość
na laser nie stać, a na modne ciuchy stać? to mi trudno pojąć. chyba, ze to chińskie modne ciuchy. no to ja dziękuję.

Gość gość
mi się nawet podoba moja ogolona :) tylko, że efekt takiej całkiem gładziutkiej trwa dzień, później kolejne 2 dni to cholerne klucie, swędzenie odrastających włoskó...później już spokój :) dlatego wolę strzyc włoski, mieć takie krótkie. Ale co kto woli...:)

Gość gość
gołą pochwę to chyba tylko gin ogląda :)

Gość gość
żeby modnie wyglądać nie trzeba dużo wydawać :)

Gość gość
no tak, zależy co za moda :) są sklepy, ze za pasek do spodni trzeba zapłacić 200 euro, ale jak rozumiem, to nie o taką modę chodzi. No to mi sie przypomina moda z początku lat 90-tych, kto miał pasek od spodni w szlufce był niemodny, a komu ten koniec pasa sie dyndał, to już był modny. Moja pomyłka w zrozumieniu słowa "modna i atrakcyjna kobieta"

Gość do gość
serio znajdujesz takich, co wola zarosniete?