Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ma ktos z was żone Ukrainke ?

Polecane posty

Gość gość

nie wiem jak zaregowac na jej słowa czy ukrainki sa naprawde szczere i kochajace ? i czy jesli mówi kocha to znaczy kocha bo u Polak bywa to róznie

Gość gość
Nie wiem jakie mają charaktery ale są b.ładne byłam na Ukrainie.

Gość gość
Mój znajomy ożenił się z Ukrainką, wyglądali na baaardzo zakochanych, a po kilku miesiącach bańka mydlana prysła! Ukrainka zwinęła manele i tyle ją widzieli. Chodziło jej o nazwisko i przedłużenie pobytu...On osiwiał. Są już po rozwodzie.

Gość gość
no dobra ja mam pieniadze prace a ona jest Ukrainka pochodzenia Polskiego tylko ze chodzi tu o to że ja nie chce jej ranic nie raz slyszalem kocham cie od Polek zawsze to bylo falszywe a ta dziewczyna mówi mi pisze ze mnie kocha

Gość gość
Idź do psychologa....

Gość gość
no to się nie żeń, jak się kochacie to spoko, papierek a co za tym idzie wolny wjazd do EU nie jest potrzebny bo miłość przekracza wszystkie granice:-)

Gość gość
Mam żonę Ukrainkę i bardzo chwalę sobie kobiety z tamtego kraju. Jako żony i matki są świetnym materiałem. Czułe, rodzinne itd. lepszych nie ma chyba w żadnym innym kraju. Połączenie pięknej słowiańskiej urody i wartości nieprzemijających. W mojej rodzinie już 2 pokolenie mężczyźni wiążą się z Ukrainkami i każde małżeństwo udane. Jeśli jesteś spokojnym, rodzinnym mężczyzną, który jest tzw. porządnym mężczyzną to Ukrainka jest idealną kobietą dla Ciebie. Wiadomo, że czasem trafi się jakaś niedobra kobieta ale to pojedyncze przypadki.

Gość gość
tzn ja nie wiem chyba za duzo mysle poznalem ja na badoo i od jakiegos czasu gadamy ze soba minie chyba juz prawie rok mówi mi ze mnie kocha ma 18 lat a ja 29 nie chce jej zranic popsuc tego ? ale ostatnio pojawily sie w mojej glowie watpliwosci :) czy cos w tym stylu badz nie pokoj

Gość gość
UPAinkę należy traktować jak szmatę, bo UPAinki na szacunek nie zasługują.

Gość gość
Tak,kazda ukrainka ktora znam jest falszywa. nie znasz ukraincow-tylko ich maski. oni nienawidza polakow,smieja sie z w(n)as. a tak to sa mile, wydaja sie byc szczere to lepsze manipulatorki od polek

Gość gość
Pytanko. Czy badoo to ciekawy portalik ??

Gość gość
bardzo ciekawy.

Gość gość
Dokladnie,mialem do czynienia z ukrainkami,twierdzą ze polki nie mają szyku,mody itp a same jak wyglądają?Moj znajomek zatrudnia facetów z ukrainy to chodza ubrani jak my w latach 80tych,I faktycznie mozna powiedziec,że ich kobiety są fałszywe,z poczatku cacy,a pózniej rózki pokazują,niby kasa ich nie interesuje w związku z facetem tratatata