Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialybyscie niesmialego i malo inteligentnego faceta ale z dobrym sercem?

Polecane posty

Gość gość
miso1 to dawno po gębie nie dostał chyba...

Gość gość
Każda potwora znajdzie swojego amatora. malo inteligentna dziewczyna zwiaze sie z takim samym chlopakiem i splodza malo inteligentne dzieci zycie

Gość gość
Ja mam niedojrzałego emocjonalnie i tez żyję.

Gość gość
pindoliny głupie jak buty chciały by mądrego ahahaha nie mogę

>>>miso1 to dawno po gębie nie dostał chyba...<<< Zgadłeś :D :D :D. x Chciałbyś spróbować :D :D :D ? x To zapraszam na Śląsk :D :D :D. x Tylko nie zapomnij dowodu ubezpieczenia :D :D :D. x Lepiej potraktują Cię wtedy w szpitalu :D :D :D.

Gość gość
nie będę jechał 300km żeby przerobić jakiegoś gimbusa na marmoladę...

>>>nie będę jechał 300km żeby przerobić jakiegoś gimbusa na marmoladę...<<< Każdy TCHÓRZ wymówki szuka :D :D :D. x Mocny jesteś tylko w pysku, bo czujesz się w internecie anonimowo.

Gość gość
wracaj lepiej odrabiać lekcje bo jutro szkoła gimbie!!!

Gość gość
nie, nie lubię nieśmiałości i mało inteligentnych facetów.

Gość gość
misio1 dziś >>>nie będę jechał 300km żeby przerobić jakiegoś gimbusa na marmoladę...<<< Każdy TCHÓRZ wymówki szuka smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . x Mocny jesteś tylko w pysku, bo czujesz się w internecie anonimowo. x No przejrzałeś mnie;/

Gość gość
Nieśmiałość mi nie przeszkadza, ale opcja "malo inteligentny" nie wchodzi w grę.

Gość gość
no bo ty taka inteligentna na pewno jesteś pindolino....

Gość gość
Nieśmiały - ok, ale mało inteligentny nigdy w życiu. Dobre serce to nie wszystko, żeby w życiu było dobrze.

Gość gość
kto by chciał takiej paszczetówie zawracać w głowie???

ludzi musi więcej łączyć niż dzielić. Niech taki szuka kobity mało inteligentnej z dobrym sercem ;) bedą szczęśliwi.

Gość gość
rokokowa panna dziś ludzi musi więcej łączyć niż dzielić. Niech taki szuka kobity mało inteligentnej z dobrym sercem oczko.gif bedą szczęśliwi. x bo ty na pewno kurwa jesteś super inteligenciara ja pierdolę...

Gość gość
lubie facetow niesmialych i z dobrym sercem, ale jesli nie sa inteligentni to mnie nie pociagaja :(

Gość gość
rokokowa ale rozumiem ze umiesz dobrze obrobić druta w zamian?

>>>lubie facetow niesmialych i z dobrym sercem<<< To ja :). x Tylko nie wiem jak z tą inteligencją... :( :( :(.

Gość gość
Akurat te dwie cechy przeważnie nie idą w patrze. Niezbyt bystry bardziej kieruje się instynktami, odr******* i nie poswięca nawet chwili na analizowanie tego czy dany jego ruch się powiedzie czy zrobi głupotę. Znam takiego gościa. Chociaż to dobry chłopak, to ani z wyglądem ani bystrością nie poraża . Do tego bezrobotny i brak mu manier. Mimo to podbija do pięknych i dość raczej inteligentnych lasek. Podziwiam wręcz to jak bardzo ma wyj****e na te wszystkie porażki, ale i żenuje zarazem jego brak samoświadomości i nieumiejętność wyciągnięcia żadnych wniosków.

Gość Drzwi
Inteligencja. Zaraz wam to osły jedne wytłumaczę. Chłopak nie musi być nie wiem jakim urzędnikiem , czy dyrektorem firmy aby zadowolić kobietę . A inteligencja?? Ważne żeby umiał zatroszczyć się o kobiete i dać jej miłość. Inteligencji tu nie potrzeba tylko serce i praca przede wszystkim. A jeśli wam odpowiada napchany po kieszenie forsą facet z nie wiem jakim autem to szczerze współczuje.... I co jak będzie ogrodnik, albo stolarz czy blacharz to też będzie zły bo nie będzie miał nie wiem ile kasy? ??? Widzę materialność teraz jest w modzie. Współczuje...

Gość Smerf1234
A jeśli chodzi o inteligencje to każdy facet (no chyba że jest dupkiem) potrafi kochać. Więc nie p********e że facet mało inteligentny (czytaj : ma mniejsze wykształcenie [bo chyba nie każda laska wie o tym że o to chodziło]) jest tępakiem, boi kobiety są wcale nie lepsze (co po niektóry żeby nie urazić waszej dumy...)

Gość KoziołekMatołek
Nieśmiałość to nie choroba. Więc nie rozumiem dlaczego to traktujecie jak czarną ospę ..... Nieśmiali są tacy sami jak inni ludzie. Stop dyskryminacji!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie zgodzę się z tym, że inteligentny to znaczy wykształcony... znam facetów inteligentnych, którzy są np. tylko po technikum albo po liceum, nie mają studiów, bo np. wyjechali do pracy zaraz po szkole, nie mieli kasy na studia itp. Inteligentny to znaczy, że można z nim o wszystkim pogadać, łapie aluzje, wyciąga wnioski itd. A takiemu prostakowi czasami coś powiesz a on się patrzy jak cielę, albo go obrazisz a on nawet nie skuma o co chodzi bo nie użyłaś słów na k czy p... Nieśmiały facet o dobrym sercu by mi jeszcze odpowiadał, ale mało inteligentny nie, choćby był bogaty czy przystojny...