Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiuuuuuuuuKarolina

Powiedziałam o gwałcie i mnie rzucił.

Polecane posty

Gość gośćiuuuuuuuuKarolina

Powiedziałam chłopakowi o gwałcie, jakoś tak samo wyszło - leżeliśmy przytuleni i poczułam chęć powiedzenia o tym co mnie spotkało. I on.............mnie rzucił. Powiedział, że dla niego zgwałcona kobieta to za duże obciążenie psychiczne. P/a/l//a/n/t przebrzydły. Dodam, że nie mam traumy w głowie, z seksem problemów nie było (jakoś przez pół roku obciążenia psychicznego nie zobaczył), dawno się z tym uporałam. Tak naprawdę jest bardzo mało osób które o tym wie bo nie zdzierżyłabym tych współczujących spojrzeń i litości. aufałam, powiedziałam i jeb! Zastanawiam się czy jest sens jeszcze komukolwiek mówić w życiu. To w sumie smutne i chciałam się "wygadać". Dziękuję :)

Gość gość
d**ek

Gość gość
wygląda na to, że jest opóźniony intelektualnie, poznasz jeszcze kogoś fajnego, trzymaj się :)

Gość gość
ciesz się, że Cię zostawił - dla takiego palanta szkoda życia. Nie jest Ciebie wart ..... znajdziesz kogoś innego.

Gość gość
tez bym nie chciala kogos sprzywdzonego, potem same dramaty

Gość gość
kobieta po gwałcie jest taka jak po związku z dupkiem w każdym facecie widzi oprawcę więc lepiej się z taką zwichrowana nie wiązać

Gość gość
15:00 myślę, że z taką zwichrowaną osobą jak ty, nie warto się wiązać.

Gość gość
Tutaj autorka: "w każdym facecie widzi oprawcę" - o jak ja uwielbiam takie głupie i niczym nie poparte stwierdzenia :D

Gość gość
po prostu mu sie znudzilas, i to byl tylko pretekst

Gość gość
Zgwałcona na zawsze pozostanie taką, dla mnie same się prosicie a potem lament. Sorry ale normalnej nikt nie gwałci.

Gość gość 73
Skrzywdził Cię mężczyzna i on ponosi pełna odpowiedzialność. Dziś mogę powiedzieć , byłem ponad 20 lat w szczęśliwym związku z podobną do Ciebie kobietą. I Ty znajdziesz miłość. Zwróć twarz ku słońcu,a cienie będą za Tobą

Gość gość
15:44 wiedziałam,że ktoś to napisze i się doczekałam, pewnie najlepiej zwalić winę na kobietę, nawet nie widząc Cię, wiadomo, że masz mózg wielkości orzeszka laskowego, już nie wspominając o twoim ograniczeniu myślowym, sprowadzającym się do utartych stereotypów.

Gość gość
Jest sens nirmalny facet sie z tym upora i chcialby to wiedziec yo nawet dobry test zeby odrzucac palantow

Gość gość
uporałaś się? dobre sobie. podziękuję za rozchwianie umysłowe, płacze i branie na litość, też bym odszedł.

Gość gość
Niestety taka prawda mimo że mi cię szkoda to że ze zgwałconymi nikt w związki nie wchodzi. Zrozum to a unikniesz rozczarowań.

Gość gość
znieczulica na kafe, :/

Gość gość 14  17
nie czytaj tych bzdur trafiłaś na frajera po prostu.Normalny facet któremu zależy nie podszedłby w ten sposób.Nie zawracaj sobie nim głowy... :-)

ja tez przezylam probe g****u. pozniej nie moglam sie pozbierac, przez chwile mialam nieistotnego faceta, bardzo natarczuwie nalegal na sex, szybko sie roztalismy, a pozniej poznalam mojego obecnego meza. opowiedzialam mu o tym, wkurzyl sie okropnie, ale nie na mnie tylko na tego faceta. bardzo mi wtedy pomogl i dzieki niemu trauma przeszla. ale o calym zdarzeniu wie kilka osob

Gość gość
bo grzech zawsze sprowadza cierpienie a gwałt to tylko pretekst by ciebie pozucic