Gość gość Napisano Marzec 1, 2015 Witam :) Pytanie głównie skierowane do dziewczyn +20, ja sam mam troche ponad 20. Planuję umówić się na spacer z piękną dziewczyną której wiem, że się podobam więc powinna się zgodzić. Będzie to nasze pierwsze spotkanie. Wcześniej tylko tańczyliśmy i prawie się nie znamy ale mam już do niej kontakt. Jestem troche nieśmiały więc nie nabyłem róznych umiejętności w relacjach z kobietami, miałem tylko jedną dziewczynę. I teraz pytanie: jakiego zachowania dziewczyny oczekujecie od chłopaka ? Wiem, źe trzeba być zdecydowanym pewnym siebie ale troche mi to nie wychodzi szczególnie na początku jak mi na kimś zależy. Moje poprzednie spotkania z dziewczynami zakończyły się niepowodzeniem mimo wstępnego zainteresowania z ich strony. Mówcie wszystko jak się przywitać, o czym i jak rozmawiać, jak się zachowywać, czy mówić jakieś komplementy, czy patrzeć w oczy, chętnie poznam każdy szczegół. Zależy mi na tym aby dobrze wypaść ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach