Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto pali epapierosa a także zwykłe papierosy

Polecane posty

Gość gość

ja od jakiegoś czasu palę epapierosa, znacznie ograniczyłam przy tym zwykłe szlugi (z 15 tu,20 tu sztuk dziennie na około 5 sztuk) jednak nie potrafię całkiem przestać ich palić, są momenty w których mam ochotę na zwykłego fajka np przy porannej kawie, albo po obiedzie, nie zawsze efajek potrafi mi zastąpić zwykłe papierosy

Gość gość
a ja przeszłam juz kilka miesięcy temu na epapierosa, calkowicie, i jestem baardzo zadowolona.:) koniec dymu, ubrania bez dziurek i uszkodzeń od gorącego popiołu, gdy niechcący drobinka spadla i przypaliła, włosy pachnące, w mieszkaniu świeżo...autorze, za słaby liquid i moc baterii? ja palę epapierosa z górną grzałką, 1,8 ohma, moc baterii 1100, liquid 18. bateria foof, liquid eboss, smak camel, lub lm. nałóg zaspokojony, a normalne fajki już mi śmierdzą....:)

Gość gość
palę epapierosa P1, liquidy foofa,one. 12 lub 14 mg, 18 są za mocne. Autorka

Gość gość
Na początku paliłam jedne i drugie, ale teraz już wapuję tylko Tabaque, i to smakowe :) Analogi też mi śmierdzą :P

Gość gość
A marynie palisz?

Gość gość
Do porannej kawy polecam Foof'a Caffe Latte, dla mnie super podbija smak kawusi :)

Gość Verduna
Wg mnie nie opłaca się palić zwykłych i e-paapierosów. Zdecyduj się na jedne. Ja wybrałam e-fajkę i to była dobra decyzja. Tabaque i dobre liquidy od One i nie potrzebuję analogów. Może źle dobierasz moc olejków?

Gość Pongoro
Albo mocny tytoniowy smak jak FOOF Sahara :)

Gość Antypapierosnik
Lepiej zamiast prezentu w postaci e-papierosa to podaruj mezowi kupon na biorezonans. Ja 2 lata temu poddalem sie temu zabiegowi i nie pale juz 22 miesiace, a palilem 60 lat. Zabieg ten jest bardzo skuteczny bo eliminuje nalog w glowie. to 15 min i 100,- zl

Jak paliłam papierosy to też przerzuciłam się na efajke i też ciężko było odstawić śmierdziuchy, ale przez tydzień nie paliłam zwykłym tylko elektroniczne i się przyzwyczaiłam np lubiłam przy herbacie palić ;) teraz już 3 miesiąc jak nie palę ;)