Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówkamalinókaheeeeeej

Hiszpania

Polecane posty

Gość gościówkamalinókaheeeeeej

Cześć wszystkim :) jestem młodą studentką i z racji braku doświadczenia prosiłabym o pomoc. Może akurat coś się komuś przyda, wiadomo w internetach wszystko co się pojawi tak naprawdę nie znika. Moi drodzy krajanie ;) Planuje zorganizować maksymalnie 7 dniową podróż dla dwóch osób do Hiszpanii. Chciałabym, aby miała wymiar bardziej aktywny niż odpoczynkowy. Bardzo zależy mi, aby odwiedzić Toledo i Madryt, a także jeśli dało by się połączyć: Walencję Saragossę oraz Barcelonę. W każdym z miast chciałabym się skupić na głównych miejscach. Myślałam, aby na każde miasto przeznaczyć dzień, aczkolwiek nie wiem czy da się to zorganizować. Przeszukałam już pół internetu, ale chciałabym Was zapytać o zdanie jakbyście to zorganizowali :) ? Czy ktoś może polecić jakieś biuro podróży? Czy taniej wyjdzie organizacja samodzielna niż przez biuro? Bardzo proszę o pomoc. Budżet to około 2500 zł na dwie osoby.

Gość gość
uwazam, ze dzien na jedno miasto to zdecydowanie za malo. wez nawet pod uwage czas przemieszczania sie. no i budzet- bilety wstepu, komunikacja miejska, trzeba cos zjesc- w zyciu nie wystarczy... wiadomo, ze z biurem podrozy jest taniej no ale nie sadze zebys znalazla program, ktory obejmuje dokladnie te miejsca, o ktorych napisalas. wiec pozostaje ci albo dostosowac sie do oferty biura albo samemu sobie zorganizowac. z tym, ze w przypadku drugiej opcji- uwazam, ze 2500 to za malo. no chyba, ze planuejsz noclegi w hostelach i robienie sobie rano kanapek na caly dzien to moze jakims cudem.