Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie nie boicie się wojny?

Polecane posty

Gość gość

nie przeraża was to? czy myślicie, że do niej nie dojdzie?

Gość gość
nie, nie boje sie

Gość gość
żołnierzom podobam się

trochę o tym myślę, tym bardziej, że od takiego Lwowa do Lublina to rzut beretem dla ruskiej rakiety, dla nich takie omsknięcie się w celu to drobiazg...

Gość gość
też jestem z Lublina i boję się, tym bardziej, że wśród znajomych krążą plotki, że kierują facetów na badania do wojska

Gość gość
Ja nie myślę czy będzie ,tylko kiedy? :(

to plotki mam znajomą w wojskowej komisji lekarskiej lubelskiej i nic takiego się nie dzieje ale jak wczoraj były jakieś dwa wybuchy z samego rana to lekko mnie zaniepokoiły żadne służby nie przyjechały, to pewnie gówniarze petardami strzelały w piwnicach

Wojna kiedyś będzie prędzej czy później.. i tak, boję się wojny.

no może i będzie, zresztą, cały czas są wojny tylko może nie za mojego życia i w moim kraju, please....

>>>ludzie nie boicie się wojny?<<< Nie. x Media sieją propagandę strachu, by nikt nie krytykował kupienia u _merykanów niepotrzebnym nam rakiet, za cenę 3 razy wyższą niż płaciły państwa do NATO nie należące. Potem mamy te rakiety dać w prezencie Ukraińcom :(. x Tu chodzi o miliardy złotych, więc będą Was straszyć do upadłego :D :D :D.

przyjedź na wschód Polski i popatrz, ilu Ukraińców jest na ulicach Ukraińców-przesiedleńców-uciekinierów nikt tu nikogo nie musi niczym straszyć, wystarczy się rozejrzeć

Gość gość
Cos mi się wydaje ze będziemy mieć wojnę ale domowa, zobaczcie co się dzieje . w końcu to peknie i będziemy sami ze sobą walczyć a w tak zresztą głosów abym kraju łatwo będzie ubrać wielkim to co maja w planach

Jak o tym pomyślę, to trochę mnie wojna przeraża, ale jakaś część mnie chciałaby coś takiego przeżyć, z czystej ciekawości.

Gość gość
boje sie jak kazdy ale o niej nie mysle, po co sie zadręczac, co ma byc to bedzie. jak dla mnie lepiej zyc w niewiedzy bo co to da ze bedziemy wiedziec? schowamy sie? gdzie w piwnicy?

>>>przyjedź na wschód Polski i popatrz, ilu Ukraińców jest na ulicach Ukraińców-przesiedleńców-uciekinierów nikt tu nikogo nie musi niczym straszyć, wystarczy się rozejrzeć<<< Bo wpierniczyli się w ich kraj _merykanie. Bez nich nie byłoby żadnej wojny. Chcieli zrobić z Ukrainy drugą Libię lub Irak i dopóki będą się tam wpierdzielać, dopóty będzie trwała wojna. Dla nich dostawy broni są doskonałym interesem.