Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powrót fiel

blog parodia kasi tusk

Polecane posty

Gość powrót fiel

ludzie to ja wasza ulubiona fanka, moze chtoś mie pamnienta! Zalozylam bloga, parodiuje kasie tusk, wejćcie i rżyjcie jak konie. wpiszcie sobie bez spacji: czikita fashion. blog spot. com

Gość powrot fiel
no wejćcie, co wam szkodzi.

Gość fielówna
albo wejdziecie albo sama was tam zaprowadze, osobiscie. zeby to zero erekcji na taki blog, no kto to słyszal.

Gość fielówna
zesraj się a nie daj się. ja wam mowie ze stond nie wyjde do puki wy nie wejdziecie na mojego bloga. zrozumcie, ze brakuje mi 20 wejsc zeby zarobic zlotowkie, ludzie czy to tak wiele?

Gość fielówna
nienawidze was nie na widze nie na widze nie nie nie. Zero erekcji na luckie nieszczęście, to jest armagiedon jakiś, dziki amok, szał!

Gość fielowna
różowy pamiętniczku, pisze do Ciebie poniewaz wszyscy mnie olewajo. Jestem ignorowana przez społeczeństwo, czuje się jak anonimowany gall. NIkt ani nic nawet nie odpowio na moje wołania. Powiedz mi, co ja robię źle? mczemu wszyscy są tacy nieczuli? Buk przecież kazał się dzielić, ja nie chce piniondzów, żadne pisiont groszy nie uratuje mi życia, chce tylko podbić statystyki, chce zdobyć sławę na skalę światowo, podbić wszystkie media i być krulówo internetu no :( zrób coś proszę, ogarnij ich, weź zgarnij za fleki i niech czytajo, albo przynajmniej wchodzo. prosze

Gość fielówna
kurxX pamiętniku obesrany, zrobisz coś czy nie? na kiego wała ja mam Ciebie, co? Licze do 10, jeśli niekt nie wejdzie to inaczej porozmawiamy.

Gość gość
weszlam nuuuuuuda

Gość fielka
oh dziękuję, jednak ten pamiętnik ma moc. Nuda nudą, czytaj od poczatlu do konca, wczuj się w to. musisz skurczyć swój mózg aby to zrozumieć. Wchoć codziennie po jednym razie, musimy się jakoś polubić, a może zarobek podzielim na dwie? jakoś się dogadamy.

Gość fielunia
to moze jeszcze jakiegoś komcia zostawisz? możesz mnie zbluzgać, od stóp do głów, nie ważne co, ważne ze coś będzie. Naubliżaj mi, że to beznadziejne, że czytać się nie da, że straciłaś minute ze swojego życia. Cokolwiek. Bądź człowiekiem.

Gość fielka
ludzie to działa, rurzowy pamientniczek pokierował Was w dobrym kierunku. Jesteście przeuroczy. I lov ju was, ti amo, ich libe diś, pronto, acze, ajax!

Gość fielowna
dzięki, naprawdę dzięki. Prawie dwadziescia odwiedzin. jestescie cudowni i do tego macie wielkie serca. Buk niech wam to w chlebie wynagrodzi.