Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy patrzycie bardzo na wyglad faceta?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
To jest jednak właśnie to "pierwsze wrażenie".Na początku każdy patrzy na wygląd.

Gość gość
zawsze na początku tylko na wygląd. Spaślaków odrzucam od razu, szczerbatych też.

Gość gość
Uroda jak uroda,ale facet musi być zadbany.

Gość gość
Brudasów, niechlujów, z brudem za paznokciami, nieogolonych, śmierdzących potem- dno.

Gość gość
Facet przede wszystkim musi mieć poczucie humoru i mieć jaja a nie jakieś ciepłe kluchy, co nie oznacz, że nie ma być wrażliwy. Nie patrzę na wygląd, moim zdaniem, wartościowi ludzie nie parzą na wygląd.

"Nie patrzę na wygląd, moim zdaniem, wartościowi ludzie nie parzą na wygląd." Zabawne, też tak kiedyś myślałam. Jednak jak mnie coś totalnie odrzuca w wyglądzie to czasem nie sposób tego opanować i nie zwracać na to uwagi, żeby nie wiem jak fajny był facet to nie wyobrażam sobie zakochania się i pożądania osoby, która na przykład ma narośl na nosie albo coś w tym stylu. Dla mnie też wygląd ma drugorzędne znaczenie, ale po pierwsze jest pierwszym wrażeniem jak ktoś pisał, więc jednak na początku może zachęcić lub nie, a po drugie, w przypadku skrajnej brzydoty bądź wyjątkowych defektów to nie będę się oszukiwać, że coś takiego mnie nie odrzuca.