Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

muszę przeżyć za 1000 zł

Polecane posty

jednak wymyśliłam coś innego. wezmę trochę oleju w słoiku z chaty :D także te 5 zł pójdzie na co innego.

oczywiście mam do dyspozycji więcej kasy, ale muszę kupić jakich ciuch i bieliznę na przyjazd faceta, kupić nowe kosmetyki, sporo na to pójdzie :(

Gość gość
ten olej to na dolewke ?

Jak już jesteśmy w temacie słoików to od 7 marca ma byc nowy serial paradokumentalny SŁOIKI. Podobno ma przewinąć się tam motyw naszej gwiazdy forum Tomasza

Gość gość
cos o robieniu przetworow na zime ?

Gość gość
10 zupek chinskich i parowki i wystarczy, dla kosmetykow trzeba sie poswiecic haha

Gość gość
10 zupek moze zabic lub powaznie nadwyrezyc zdrowie

tfu, nigdy nie wezmę do ust tego świństwa! już wolę głodować, takim szitem i tak się nie najem więc po co śmiecić organizm? W dodatku po takiej dawce chemikaliów wysypałoby mnie na twarzy zapewne, pięknie bym wyglądała na randewu z facetem.

Gość gość
to schowaj te 30 zl bo nic za nie nie kupisz, nie znasz sie na cenach szynka 3 zł? chyba za 2 plasterki to na 5 dni raczej sie nie objesz to co wymienilas to na jeden dzien nawet dla niektorych malo a co mowic na 5 dni

Gość gość
Jeśli mogę coś podpowiedzieć to w lidlu do 8.03 jest mięso mielone 0.5 kg po 4,99 zł i schab Też po 4,99 Ale ile to nie wiem. A kto to Tomasz??

tak kupuję szynkę i starczy mi na kilka dni, wydaję około 3 zł, bo to kilka plasterków. Ja jem małe porcje. Na kolacje wystaczą mi 3 kanapeczki

Gość gość
30zl to ja zarabiam w jakies 30 minut lol

ahhh kurna jajka jeszcze :O mam zamiar jeść frytki, bede je przygotowywała w piekarniku z mniejszą ilością tłuszczu. Do tego mały kotlecik i surówka.

Gość gość
studzia ja mam rade dla ciebie,bedziesz najedzona i poprawisz zdrowie-kup sobie 5 woreczków kaszy jaglanej,cena ok 3 zł za 400 g,400 g kaszy najesz sie przez dzien,to bedzie 15 zł,za drugie 15 kup sobie owoców albo warzyw,oczyscisz organizm,albo kup na kazdy dzien inna kaszę

i co mam samą kaszę jeść? Nie przepadam choć wiem, że są niezbędne w prawidłowym żywieniu

Gość gość
mysle, ze moje sluchawki beats mixr sa wiecej warte niz gowniane zycie studzi inzynierki haha

Gość gość
no tak samą kasze dieta oczyszczająca organizm