Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak czesto wychodzicie same z kolezankami i zostawiacie w domu dzieci

Polecane posty

Gość gość

Do kina, na lunch, spacer, siłownie. Wychodze średnio 3 razy, wieczorami za kazdym razem na ok 3h i mam wyrzuty, ze zostawiam męża samego z blisko dwuletnim synem. Moj maz to domator, wychodzi tylko do pracy a ja lubie spotkac sie z bezdzietnymi kolezankami. Porozmawiac o czyms innym niz dzieci.

Gość gość
Nigdy :( zazdroszcze!!!

Gość gość
Up

Gość gość
to zalezy co sie na miescie kroi :) ogolnie tez chodze do teatru , na silownie , na fitnes , na imprezy a moj maz to tez domator i woli z dziecmi w domu pobyc , LEGO pobudowac , pograc na konsoli z dzieciakami

Gość gość
I nie masz wyrzutow, ze sobie wychodzisz? Wiem, ze mi to niezbedne dla dobrej kondycji psychicznej ale czasem mi glupio, ze ich zostawiam.

Gość gość
Nie miej skrupolow :) nie jestes Marysia ze wsi co dla rozrywki karmi kury. Korzystaj!! ;)

Gość gość
Tak średnio raz w tygodniu spotykam się z przyjaciółkami na pkoteczki -:) Nie nie mam wyrzutów wrecz przeciwnie bawie się super i odpoczywam psychicznie.

Gość gość
bez przesady , sa z ojcem , nie wazne ile czasu siedzisz z dziecmi ale jak ten czas spedzacie , ja duzo jestem z moja rodzina , jezdzimy na wycieczki , chodzimy na basen do Muzeum , robimy wypady weekendowe ale od czasu do czasu musze wyjsc gdzies sama a silownia to raptem godzinka i mam pod nosem , teatr to tez wieczorem przewaznie , impreza tez wieczorem a na zakupy nie chodze bo nie cierpie zakupow i galerii handlowych

Gość gość
Ja od momentu urodzenia dziecka ma niecały rok: 4 razy spotkałam się SAMA bez męża z przyjaciółką na mieście-:(

Gość Jedynaczka4
Od czasu gdy urodziłam dziecko 5 miesięcy temu.NIGDY nie zostawiłam dziecka z mężem.Gdy robimy większe zakupy z mężem wtedy proszę moja Babcię , czy może przyjść na 2 godzinki do naszej malutkiej/ Karmie piersią, staram się trzymać godzin karmienia.

Gość gość
Ja spotykam się z koleżankami chyba bym zgłupiała , jakbym miała siedzieć tylko z moim kochanym syniem i mężem. Np.w ten pt jesteśmy umuwione z dziewczynami -:) Idziemy na winko-:) Synek z mężem , nie karmie już piersią.

Gość gość
Raz w miesiącu wychodze sama z przyjaciółką - lubie te spotkania-:)