Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam w prokuraturze i powiedziałam co się dzieje na tym forum Kafeteria

Polecane posty

Gość gość

w zeszlym tygodniu zostałam aresztowana podczas popelniania przestępstwa na goracym uczynku, spędzilam noc na dołku, w zeszly piatek mialam o 12 przesluchanie z prokuratorem, powiedzialam ze ''pomysl'' na to co zrobilam wzielam poniekąd z tego forum, ze tu jedna laska sie chwalila tym przesdtepstem i brakiem konsekwencji, powiedzialam ze na tym forum są posty o tresciach pedofilskich, ze nikt nie reaguje, ze jest tu nawoływanie do nienawisci na tle narodowym, rasowym, orientacji seksualnej, wieku, po prostu syf i dno totalne, ze ludzie tu piszą jak oszukiwac urzedy, wyludzac zasiłki, podpisalam zeznanie pod pouczeniem, oficjalnie sie zajmie prokurastura tym forum, bo technicy zabezpieczyli moj komputer i pewnie pojdzie list z mojego miasta do WP by udostepnili sądowi to co pisałam na kafe. Mam nadzieje ze ten burdel zostanie zamkniety lub pojawi sie tu obowiązek rejestracji i wieksza cenzura :)

Gość gość
Nie, z domciu :) zostałam zwolniona z policyjnego aresztu i dostałam dozór policyjny

Gość gość
z psychiatryka piszesz?:D

Gość gość
no brawo :)nareszcie

Gość gość
Jakiś kapuś!

Gość gość
przejdziemy do podziemia:)

Gość gość
Pewnie zmyśliłaś ten tekst. Ale może się stać tak że cenzura tu powstanie, w końcu administratorom nie jest na ręke to co teraz sie dzieje i będą chcieli ratować własne ''dobre imie''

Za kilka miesięcy skończy się podstawówka, zacznie gimnazjum. Z fantazją będziesz musiał/a się pożegnać...

Gość gość
miałam, bylam tam pierwszy raz, po przeluchaniu (niefajnym, krzyczeli na mnie, obrazali, dostalam kilka razy w twarz z liscia, pałą po nogach mam straszne siniaku :() zabrali mnie na ten tzw dołek, tam kobieta policjanta straszna suka swoją droga, spisala co mam w plecaku, oddalam do depozytu, musialam sie rozebrac do majtek i stanika, wszystko mi sprawdzili ubralam sie i do ''celi'' na noc, wcale nie spalam, bylam tam z jakąs laską za narkotyki :O typowa patologia, rano sniadanie trzy kromki chleba kawałek masla i troche jogurtu i herbata :O potem mnie zabrali do prokuratury, mialam zalatwionego adwokata, a potem mnie wypuscili, dobrze ze nie trafilam do aresztu to bylaby masakra juz mialam plan w głowie udawac atak paniki padaczki zeby zabrali mnie do szpitala :D

Gość gość
Fakt faktem czasami wkurza że jakaś pomarańcz mało wylewnie coś napisze. Podejrzewam administratorzy biorą to wszystko pod uwagę.

Gość gośćszarik
Tak,tak,mnie to całe tematy tu usuwają i oskarżają,że grypsuję! Faszyści,szajse,he,he

Gość pan    prokurator
Technicy ponoć zabezpieczyli komputer a ty wciąż na forum...cud. I recydywa ;-)

Gość gość
Zgłosiłaś może Wilka?tegooszusta matrymonialnegoi szantażystę?