Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczekkaleka

Czy prawiczek kaleka na wózku ma szanse na dziewczyne ?

Polecane posty

Gość prawiczekkaleka

czy raczej nie ma ?

Gość prawiczekkaleka
moge bo nie jestem sparaliżowany tylko upośledzony ruchowo ! :(

Gość gość
Ma szanse, widziałam raz chłopaka na wozku z calkiem atrakcyjna dziewczyna i bylo widac, ze sie naprawde kochaja.

Gość prawiczekkaleka
mam bogatych rodziców to może jakaś na mnie poleci ? jak myślicie ? i jestem ładny na twarzy całkiem

Gość gość
Mój kuzyn od dziecka na wózku ma żonę i 2 dzieci, poza tym jest bardzo towarzyski, i samodzielny, Wyjeżdżał z nami nawet do Afryki. Jeśli zapewnisz kobiecie poczucie bezpieczeństwa to wiele wybaczy

Gość gość
Szanse masz tylko myślę że z 10 razy mniejsze niż u przeciętnego faceta zdrowego czyli pewnie z jakieś 3-7 % ale zawsze szansa jest

Gość gość
mysle ze masz szanse i to duza, ale musisz wychodzic do ludzi i byc odwazny w domu kobiety nie spotkasz :) powodzenia

Gość prawiczekkaleka
myślałem żeby zamówić se taką panią co mi zrobi dobrze co o tym myślicie ? bo teraz bardzo mi sie chce wiecie co a nie mam z kim :(

Gość gość
Zależy jaki to jest stopień niepełnosprawności. Jeśli lekki to myślę,że taka osoba jak najbardziej ma szanse.

Gość gość
Moim zdaniem, wartościowi ludzie nie oceniają innych po wyglądzie tudzież sprawności. Jednak szczerze mówiąc, jeżeli tak od razu poruszasz temat seksu to widac ze nie zalezy Ci na prawdziwym zwiazku a tylko i wylacznie na seksie... Jeżeli chcesz - napisz: kiedy-nie-ma-milosci@wp.pl Mam 21 lat i chętnie Cię poznam ;)

Gość gość
edit: kiedy-nie-ma-milosci@wp.pl ;)

Gość gość
Kiedyś myślałam, że nie ma szans. Ale jedna z moich najładniejszych koleżanek, studiuje prawo i administracje jest w związku z facetem na wózku. Więc tak, masz szansę, nawet dużą ;)

Gość gość
w sensie bez tej spacji przed 'i' - wszysztko łącznie Innych niepełnosprawnych na ciele tudzież na duchu także chętnie poznam i wymienię się swoimi spostrzeżeniami. ;)