Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Golarka12

WŁOSY NA BRZUCHU I WĄSIK U KOBIETY

Polecane posty

Gość Golarka12

Mam pewien problem. Jest to wąsik, a właściwie meszek, depiluje go regularnie, nie jest może jakiś wielki, dbam o to by zawsze był wydepliwany, tylko czy większość kobiet ma coś takiego, czy to problemy z hormonami? Mam również włosy na brzuchu nie jest to jest to jakieś wielkie owłosienie bardziej meszek bym powiedziała, oczywiście też regularnie to depiluje. Tylko tu moje pytanie czy to jest normalne? Czy większość kobiet tak ma, tylko po prostu to depilują? Uważacie, że może powinnam iść do lekarza? Czy to normalne i większość kobiet tak ma? Proszę o w miarę normalne odpowiedzi, bo to nie jest żadne prowo, a sprawa dość ważna dla mnie, dodam, że mam 19 lat

Gość gość
a masz tez wloski przy brodawkach, na posladkach, duzo masz kudlow?

Gość Golarka12
Na pośladkach i przy brodawkach nie mam kompletnie

Gość Golarka12
Nawet wąsika nie?

Gość nxhsh
po co depilowac meszek? nie lepiej rozjasniac?

Gość Golarka12
Nieeee, bardziej komfortowo się czuję bez jakichkolwiek włosów tam

Gość Golarka12
Nie - tylko siedzieć, płakać i nie pokazywać nikomu :p golić i cieszyć się życiem ! :p

Gość gość
nie chce mi sie golic nog i piczki a co dopiero jeszcze brzuch i plecy. poszłabym na laser, ale te włoski sa jasne więc nawet laser nie pomoże. Jak zgole to będzie jeszcze gorzej. Chyba uzbieram pieniążki na silk epil 7.

Gość gość
wy naprawde nie wiecie co to problem z nadmiernym owlosieniem :O na brzuchu depilator to bardzo zly pomysl. woda utleniona lub rozjasniacz - niszcxy wloski i cebulko, wloski sie wykruszaja stopniowo, oslabiaja ale i skora moze ucierpiec. a jak trwala metoda to elektroliza,

Gość Golarka12
Ja na plecach akurat nie mam xd ale to prawda, z regulacja jest masakra, tydzien temu depilowalam wasik - już się znowu pojawił, lekki, bo lekki ale jednak, to samo z piczką, 2 dni temu goliłam, już lekki zarost się pojawił, z nogami jest trochę lepiej 2 tygodni spokoju, ale ogólnie masakra. Zastanawiam się, czy to normalne, no bo golenie piczki co 2 dni nie brzmi zbyt normalnie haha, a co do tego, co napisałaś to byłaś w studiu gdzie robią te zabiegi i Ci tak powiedzieli, że są za jasne?

Gość gość
wy naprawde nie wiecie co to problem z nadmiernym owlosieniem :O na brzuchu depilator to bardzo zly pomysl. woda utleniona lub rozjasniacz - niszcxy wloski i cebulko, wloski sie wykruszaja stopniowo, oslabiaja ale i skora moze ucierpiec. a jak trwala metoda to elektroliza,

Gość Golarka12
Gość 21:37 - no wiem, elektryczny depilator + brzuch to nie za dobry pomysł, ale jednorazowa golarka to chyba nie taki zły pomysł :p poza tym lepsze to niż chodzić, jak grizzli mi się wydaje :p

Gość gość
troche o tym poczytalam. duzo informacji jest na internecie;)

Gość gość
noo nie. Jak raz zgolisz włoski szybko odrosna, a do tego beda sprawialy wrazenie grubszych, oraz beda ciemniejsze

Gość gość
kazdy wie ze do lasera wloski musza byc ciemne :O a karnacja powinna byc jasna, na ciemnej nie mozna robic.

Gość gość
golarka to juz w ogole porazka na brzuchu

Gość Golarka12
Gość 21:43 - To, co lepiej chodzić, jak Grizli? :( 2gi gość 21:43 - to może zafarbuj henną i dopiero idź, a co do tego z karnacją to bujda, sama mam ciemne włosy i dośc ciemna karnację i chodziłam na laser regularnie :p ale szczerze to nie polecam

Gość gość
europejska uroda nie jest na tyle ciemna aby laser nie zadziałał, ale jasne włoski już są przeszkodą, tak samo włosy rude.

Gość Golarka12
Henną zafarbuj :p

Gość gość
taka głupia jesteś czy udajesz? tutaj chodzi o pigment, a nie o powierzchowny kolor

Gość Golarka12
Jejuuu nie wiedziałam :p mam ciemne włosy i nigdy się tym nie interesowałam :p wyluzuj, zawsze możesz obczaić inną metodę depilacji, ale lepiej siedzieć na kafe i smęcić :p

jest kilka typow laserow, na dwoj***abka wrozyla - zadziala albo nie, u kazdego inaczej. jak juz masz wydawac kase to od razu skresl ipl, zreszta ipl mozna kupic juz do domowego uzytku, bardziej sie oplaci niz salon.

Gość jaarekk
według mnie to z tym goleniem niektórzy przesadzają , stało sie to obsesją. Według mnie wystarczy jak kobieta ogoli pachy , genitalia i o***t Wlosy na nogach i brzuchu mi nie przeszkadzają

Gość gość
chyba wolę smęcić. Nie wyluzuje pms

Gość Golarka12
Zza krzaka pół d - dokładnie :p przez rok chodziłam na laser, 100 zł od jednej ręki, kolejne 100 od drugiej, 100 zł od jednej nogi itd. powtarzać trzeba było co miesiąć. podobno po takiej kuracji już się nie ma włosów do końca życia. Bzdura, przynajmniej w moim przypadku, są dużo słabsze i jest ich mniej, ale nadal są

Gość gość
niektóre odrastają. Profesjonalista nie powie Ci, że wszystkie znikną na całe życie

bo ipl to pulsujace swiatlo, nie laser sensu stricte. po laserze diodowym czym jakims light sheer (nie wiem dokladnie, nie znam sie dibrze) efekty sa trwalsze. ipl moze zadzialac lub nie. wazne jest tez czy sie trafi na odpowiednia faze wzrostu. laser i tak stanial w stosunku do tego co bylo. najwazniejsze zeby miec hormony w normie. ale niektorzy po prostu maja taka urode kudlata...

Gość gość
no sweter mam cały czas na sobie;))