Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana na maxaaa

jutro idę do pierwszej w życiu pracy

Polecane posty

stresuję się jak piorun... nie zasnę dzisiejszej nocy. Nie wiem czego się spodziewać, jacy będą ludzie itd ... omg.. :( Pocieszcie

Gość gość
ja tez ide jutro do pierwszej pracy, ale mam wyj****e. nie stresuje sie w ogole.

Gość gość
a ja jutro ide pierwszy dzien do pracy dla ktorej zrezygnowalam z poprzedniej. boje sie i mi sie nie chce, pocieszylam?

a jaka to praca jeśli można wiedzieć ?? Staram się, ale w żołądku mnie ściska jak piorun ;)

Powodzenia życzę dziewczyny :) Skoro zrezygnowałaś dla niej z innej pracy, to domyślam się, że powinno być tylko lepiej! ;)

Gość gość
praca w urzedzie miasta.

Gość gość
no wlasnie boje sie ze bedzie gorzej. i mam nadzieje ze lepiej:)

Gość gość
wyluzuj ze zacytuje klasyka: najpierw uczysz sie w podstawowce, gdzie trafiaja wszystkie dzieci. potem idziesz do gimnazjum gdzie - jesli wybrales lepsze gimnazjum b byles dobrym uczniem - sa dzieci o nieco wyzszym srednim iq. potem idziesz do liceum - i znowu - jesli wybrales to bardziej wymagajace - iq wspoltowazyszy niedoli rosnie. zakladajac ze masz jasno sprecyzowany plan na kariere zawodowa wymagajacy dyplomu studiow - idziesz na studia i pilnie sie uczysz wsrod wyselekcjonowanego odsetka ambitnych mlodych ludzi po czym idziesz do pracy i stwierdzasz ze wlasnie trafiles do psychiatryka gdzie sa sami debile :classic_cool:

Gość gość
Hehehe :D Ojjj gościu wyżej, mam nadzieję, że moi współpracownicy będą bardziej ogarnięci :D

Gość gość
dasz radę :) powodzenia