Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam ona

facet. czuje pustke, jestem zawiedziona, smutno mi.

Polecane posty

Gość taka tam ona

ostatnio mialam okazje przebywac w towarzystwie pewnego faceta. wydawalo mi sie ze mi sie podoba, ja jemu tez. ze mamy wspolny jezyk, ze cos bedzie. bylam szczesliwa. dzisiaj umowilismy sie do galerii na zakupy, poszlismy do mc' co sie napic, posiedziec. i czar prysl. opowiadal mi o kolezance, ktora lubi i mogly "puknac" ale nic wiecej, zwrocil uwage na dziewczyne, ktora "świetnie wyglada", chcialby miec dziewczyne ale ani ladna ani brzydka bo brzydka to wiadomo a z ladna sa same problemy. nie chodzi juz o to, ze nie bedzie nic z nim bo po dzisiejszym dniu po prostu juz mnie nie kreci ale o to, ze ciagle spotykam facetow albo jakis dziwnych albo bawidamkow albo idiotow. on to tylko kolejny tego przyklad.

Gość gość
no cóż ... zanim spotkasz Jego poznasz innych ;)

Gość gość
A ja same imprezowiczki, co palą, na twarzach mają tapety i śmieszy je każda głupota. I co z tego? Trzeba szukać dalej.

Gość taka tam ona
najgorsze jest to, ze czuje teraz takiego moralnego kaca mimo ze nic miedzy nami nie bylo nawet pocalunku i caly dzien o nim mysle, mimo, ze na 100% nie chciala bym byc z nim nawet gdyby nalegal.

Gość gość
czujesz sie tak bo podoba ci sie ale wiesz ze nie warto. zamiast sie zamartwiac pomysl, ze warto sie nie raz zawisc aby spotkac kogos na kogo warto czekac. ja tak mialam. nie zaluje, ze czekalam dlugo:)