Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyścicie jakoś swoje drukarki w środku

Polecane posty

Gość gość

bo moja zaczyna mi brudzić papier

Gość gość
u nas w pracy ostatnio przyszedł facet specjalnie wynajęty do czyszczenia drukarek rozbrał ja na częśc****erwsze i do tego używał odkurzacza aż się sama zdziwiłam

Gość gość
odkurzam ssawką wąską do kaloryferów :) naprawdę !

Gość gość
Ja zawsze jak coś takiego dzieje się z moją drukarką, to oddaję ją do sprawdzonej firmy: www.arso.pl, która zajmuje się m.in. serwisem różnego typu urządzeń biurowych. Robią mi od razu porządny przegląd techniczny i konserwację, wyczyszczą wnętrze urządzenia, zrobią wszystko co trzeba. Zawsze robią to starannie, z zaangażowaniem. Zdecydowanie mogę Ci polecić tę firmę, jest naprawdę rzetelna. Oddaj do nich drukarkę, wróci do Ciebie wyglądająca niemal jak nowa.

Gość marysia8383
Ja nie czyszczę nie muszę, nawet wymieniać tuszów, tylko dolewam. Tak mają właśnie drukarki Epson z system ITS, http://www.epson.pl/inktanksystem . Najniższy koszt wydruku, ilość wydruków z jednego zestawu tuszów,niski koszt eksploatacji (w tym niższy koszt energii), wspaniała jakość i wytrzymałość druku. Dużo plusów brak minusów.

Gość adik356
A takie dolewanie samodzielne jest łatwe i bezpieczne w tych drukarkach Epson? Przecież możesz rozlać i co wtedy? Ciekawe czy psują się te drukarki i czy części są drogie. Wiesz coś na ten temat?

Gość marysia8383
Z tego co wiem to drukarek Epson koszty nie są drogie, ale nie psują się one tak często. Dolewanie takiego tuszu nie jest aż takie kosztowne, bo jedyne 27 zł za butelkę. Nie jest trudne to dolewanie, raczej jak pomału się nalewa do nie ma szans aby rozlać.

Gość gość
Ja czyszczę ściereczką, ważne jest też co pewien czas smarowanie. Ja np. kupuje smar na http://czescidodrukarek.pl/ ponieważ wychodzi tanio.

Gość gość
Ja już nie czyszcze, kiedyś bawiłam się w naprawianie swojej drukarki i skończyło się na tym że musiałam kupić nową, na szczęście na www.dd-print.pl mają fajne tanie drukarki poleasingowe.

Gość liszajka
oczywiście, że nie powinno się samemu czyścić drukarki, co to za pomysł, powinno się to robić tylko w sprawdzonych serwisach.

Gość liszajka
a jaką masz tą drukarkę że czyści się sama?

Gość czesia23
System ITS w drukarkach to super sprawa wiem coś na ten temat, ponieważ mam taką. Sprawdza się rewelacyjnie. Polecam bo są wydajne i energooszczędne. Problemu nie ma właśnie z tuszami, tonerami i czyszczeniem. Mają teraz również ofertę z subskrypcją MS Office Personal 365 jak kupi się model z listy: http://www.epson.pl/msoffice .

Gość kaja36
A do kiedy jest ta promocja z tą subskrypcją MS w Epson? Zaciekawiła mnie ta promocja? Z tego co słyszałam, nadal mają jeszcze promocję związaną z długą gwarancją i zapasem tuszu, a więc może by można było zgarnąć kilka promocji.

Gość czesia23
Z tego co wyczytałam to do 30,06,2016 roku, więc trzeba się śpieszyć, ponieważ nie długo się kończy promocja, a może w ten sposób zgarnąć aż 3 gratisu razem przy zakupie dobrego modelu.

Gość kaja36
A to naprawdę trzeba się śpieszyć z wyborem. Bo czas leci szybko. Ale ta z zapasem tuszu i gwarancję dłuższą trwa aż do 31,03,2017 bo dziś siadłam i na spokojnie przeczytałam. A więc jak coś to tylko bym nie miała subskrypcji. Ale warto by było ją mieć, bo jednak może się przydać.