Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatrazcharaktereem

Wzieliśmy kredyt na mieszkanie

Polecane posty

Gość gość
500 tys i rata 650 zł to chyba na sto lat

Gość gość
Ale autorka nigdzie nie napisała, że wzięła 500 tyś kredytu, tylko, że mieszkanie tyle kosztowało. Moje kosztowało 450 a ratę pożyczki mam tylko 834 pln, bo wzięłam tylko 100 tyś i nie z banku a z pracy.

Gość zuzannaanna
My chcemy wziąć kredyt na mieszkanie któe znaleźliśmy na http://www.vivainvest.pl/Warszawa-Mokotow Mamy trochę wątpliwości bo przy dwójce dzieci raczej cieżko będzie spłacać kredyt ale wierzę, ze damy radę. Chcemy w końcu być na swoim.

Zaciągając kredyt hipoteczny zwracałam uwagę nie tylko na wysokość miesięcznych rat, ale i na odsetki, prowizję banku, ubezpieczenie i inne opłaty – po jakimś czasie znalazłam najbardziej odpowiedni i jestem bardzo zadowolona. Polecam stronę http://kredyty-bankowe.com.pl/kredyty-hipoteczne/, gdzie szukałem kredytu hipotecznego.

Gość Mania888
Jak brałam kredyt hipoteczny to miałam tylko podstawową wiedzę na ten temat, dlatego poszłam do doradcy finansowego, który mi wszystko wyjaśnił i pomógł wybrać najkorzystniejsze rozwiązanie. Dzisiaj mam kredyt, fajne raty, które bez problemu mogę spłacać. Jak ktoś z Was szuka właśnie osoby, która mogłaby mu pomóc przy kredycie to polecam Łukasza Mendochę - można mu zadać każde pytanie dotyczące kredytu hipotecznego.

Gość Cynia

Ja wzięłam kredyt na mieszkanie, które zaczęłam wynajmować. Mieszkanie samo się spłaca a ja dzięki firmie IMMO4RENT nie muszę się niczym przejmować. Gdy są jakieś problemy, oni się tym zajmują.