Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia gość

rozsadna pomoc

Polecane posty

Gość asia gość

witam mam 32 lata dwójkę dzieci męża dom a nawet pieska to mój życiowy sukces mimo ciężkiej sytuacji finansowej mam to o czyn zawsze marzyłam to tyle z moich sukcesów moja porażka jest moja waga mam 170 cm wzrostu i ważę 95 kg wiadomo ze te kg nie wzięły się z kapelusza one są i tyle niebede rospisywala się o nich więcej mam do was prośbę pomóżcie mi się ich pozbyć niestac mnie na dietetyka bo po 1 dietetyk który jest dobry ma swój gabinet 47 km od mojego miejsca zamieszkania wiec koszty wizyt i dojazdu przerażają mnie nie mogę z niego korzysta bo mąż sam pracuje i z jego pensji musimy spłacać ratę na dom i rachunki itk wiec mam nadzieje ze mnie rozumiecie proszę was abyście napisały mi szczegółowo co mam jeść a czego nie jeśli chodzi o aktywność fizyczna to tez poproszę o rade co dale najlepsze efekty pozdrawiam was i dziękuje z góry za pomocne rady i zrozumienie a cha zaznaczam również ze zadowoli mnie zrzucenie 15 kg to dla mnie byłoby wystarczające choć na pewno chciałabym więcej dziękuje pozdrawiam Asia

Gość gość
Biedny ten Twój mąż, na wszystko tyra i jeszcze na jedzenie dla 95kg. A tak bez złośliwości to w czym szukasz porady? To chyba logiczne- jeść mniej i więcej się ruszać a schudniesz. Każdy wie że sałata czy jabłko ma mniej kalorii niż frytki. Więc jeżeli Twoja otyłość nie wynika z choroby- a tak zakładam, ze nie, skoro o tym nie piszesz, to rusz się i schudniesz. Powodzenia.

Gość takaja85
chętnie poodchudzam się z tobą ciągle próbuje i guzik wychodzi może razem będzie raźniej , też mam 170cm i 90kg to co stajemy do walki ? jutro rano ważenie i start?

Gość asia gość
witam cie Takaja85 chociaż jedna osoba z dobra odpowiedzią nie pisałam wyżej o tym iż mam niedoczynność tarczycy bo byłam pewna ze będzie to odebrane jako wymówka ze przez to tyje a mój maż biedny nie jest i nie narzeka ze musi to wszystko utrzymać ja tez pracowałam ale niestety zostałam zwolniona z pracy tzw redukcja etatów a wracając do tematu właśnie przygotowuje się do biegania mam nadzieje ze dam rade a dietkę to już coś wynajdę w internecie chociaż tyle tu tego ze niewiadomo co wybrać kogo posłuchać pozdrawiam będę na bierzaco pisać co i jak pozdrawiam

Gość gośćAgata
Asia, wugoogluj sobie blog smak zdrowia, jest świetny, dużo dobrych rad i przepisów. często korzystam

Gość gość
Bo to jest wymówka, jakbyś tyle nie jadła to byś dzisiaj nie ważyła prawie 100 kg- bez obrazy ale nie ma co się szczypać i głaskać po plecach. Jak tam juz wyzej ktoś ci napisał i do tego ruch.

Gość gośćXX
"Bo to jest wymówka, jakbyś tyle nie jadła to byś dzisiaj nie ważyła prawie 100 kg"- To nie jest kategoria psychologia tylko diety. Jeżeli masz problem z opanowaniem apetytu to może na poczatek dobra byłaby dieta białkowa?

Gość gość
A jakies kuva przecinki, cos w tym klimacie?

Gość Ania 71kg
Asiu-zycze Ci powodzenia ,wiary w siebie i osiagniecia zamierzonego celu choc wiem,ze nie bedzie latwo. Bede zagladac do Ciebie i Cie wspierac w miare mozliwosci choc sama odchidzam sie na innym topiku Uwierz ze dasz rade i walcz o siebie:-)

Gość ALCATEL GIRL
obejrzyj Ewa Chodakowska - SECRET 2015 może pomoże ;)

Gość gość
jesli masz niedoczynnośc tarczycy to dobrze się wczytaj w diety, bo możesz sobie ją do reszty sp*** źle dobraną dietą. Na początek jednak przydałyby się badania...

Gość asia gość
dziękuje wszystkim za zainteresowanie wczorajsze biegi zaliczone i muszę przyznać ze dziś nic o dziwo mnie nie boli jeszcze nieznalazlam odpowiedniej diety ale już wiem mniej więcej co z czym itp dziś również biegnę i nie zamierzam odpuścić zawzięłam się i muszę dać rade pozdrawiam was i do następnego wpisu

Gość gość
Nie szukaj żadnej konkretnej diety, ogranicz kalorie w przedziale 1500-2000 i powoli schudniesz. Po tych wszystkich mono- i niskokalorycznych (poniżej 1200 kcal) dietach, dostaniesz jojo i za rok będziesz ważyć nie 95, a 110 kg

Gość gość q
jedz dużo warzyw, owoce do 16, oddstaw smażone lepiej gotować na parze, ziemniaki zamień na kasze i makarony pełnoziarniste tak samo z białym pieczywem. Dużo prościej bedzie ci jak przyzwyczaisz organizm do stałych pór jedzenia dzięki temu bedziesz po pewnym czasie odczuwać głód tylko przed porą jedzenia. Zero podjadania. Pić min 1,5l wody niegazowanej (odpadają też te smakowe). Dobrym motywatorem jest spisanie 1dnia wszystkiego co zjesz i pijesz wtedy duża szansa że stwierdzisz że faktycznie przesadzasz. Z ćwiczeń to ja zaczynałam ze skakanką 1min skakania 1min odpoczynku x3, 3razy w tygodniu i co tydzień zwiekszać długość skoków chodzi ogólnie o poprawe kondycji i zrzucenia balastu żeby z czasem wejść na treningi mieszane cardio z siłowym. Tyle ode mnie. Mi się udało w ten sposób zejść z 86 do 60kg a mam 162cm wz. Dodatkowo poczytaj o szczotkowaniu ciała i bańkach chińskich pomoże ci to ujędrnić ciało i pozbyć sie cellulitu który pewnie się zagnieździł razem z nadwagą Pozdrawiam

Gość gość
zerknij na diete paleo

Gość asia gość
kochane bardzo wam dziękuje za rady to dla mnie bardzo motywujące ze zerkacie na mój post zawzięłam sie i wiem ze dam rade a jeszcze z waszym dopingiem to na pewno pozdrawiam papa

Gość laurunia121
Ja po ciąży schudłam prawie 10kg dzięki lekkiej diecie, ćwiczeniom i Afrikan Mango. Szczerze mogę go polecić ponieważ dzięki niemu pozbyłam się tego okropnego tłuszczu. Tu zamieszczam wam link: http://nplink.net/ugxaTBuH Na stronie znajdziecie oferte i darmowe próbki. Trzymajcie się wszytskie odchudzające się dziewczyny i powodzenia! :D

Gość laurunia121
Ja po ciąży schudłam prawie 10kg dzięki lekkiej diecie, ćwiczeniom i Afrikan Mango. Szczerze mogę go polecić ponieważ dzięki niemu pozbyłam się tego okropnego tłuszczu. Tu zamieszczam wam link: http://nplink.net/ugxaTBuH Na stronie znajdziecie oferte i darmowe próbki. Trzymajcie się wszytskie odchudzające się dziewczyny i powodzenia! :D

Gość asia gość
ny bieg za mną wczoraj przebiegłam 10 km na przemian bieg i trucht i dałam rade choć dzisiaj czuje zakwasy ale jak boli to dobrze przynajmniej przypomina mi o moim celu jeśli chodzi o dietę to jem mniej i powoli oduczam się jeść tego co zakazane wiem ze dam rade mimo przykrej sytuacji podczas wczorajszego biegu ale co nas nie zabije to nas wzmocni wiec działam dalej papa pozdrawiam

Gość takaja85
witaj autorko jak tam? u mnie dziś oki waga równe90 o matko aż nie wierze że tak się zaprzepaściłam a jak twoja waga? zamierzam nietykac słodyczy a to dla mnie mega trudne rozumiem cie jeśli chodzi o tarczycę ja tez mam kłopoty z hormonami choć innego typu to co walczymy ?

Gość takaja85
jeśli o mnie chodzi to z diet najlepiej się sprawdzi liczenie kcal zamierzam jeść ok 1500 dziennie

Gość asia gość
witam w kolejnym dniu mych zmagań jak narazie to nie jest źle jakoś daje rade ja również liczę kalorie a jeśli chodzi o słodycze to nie jem ich od dluzszegi czasu wiec mi ich nie brakuje wczorajszy bieg był mega ciężki bardzo mnie wywiało ale nikt nie powiedział ze będzie łatwo pozdrawiam papa