Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

partnerka mojego szefa mnie nie znosi!!!!

Polecane posty

Gość gość

powiedzcie co o tym sadzicie. pracuje w tej formie 5 lat. sprawdzam sie w niej dobrze i jestem lubiana przez szefa. od roku pracuje z nami takze jego partnerka, sporo od niego mlodsza, mniej wiecej w moim wieku (ja mam 33 lata, on nie wiem ile, ale na pewno po 50). jest dla mnie bardzo nieprzyjemna, non stop robi jakies uszczypliwe uwagi. ogolnie nie jest zbyt wylewna, wiec przez moment myslalam, ze mi sie cos przywidzialo, ale wszyscy w zespole sami do mnie przychodza, mowia, ze ona jest zazdrosna o mnie i stara sie mnie wygryzc. co robic???

Gość gość
dodam ze on czasem do mnie przychodzi i narzeka na to, ze ciezko mu sie z nia pracuje. wiem tez, ze miala chrapke na czesc moich obowiazkow, ktorych przy jej duzym rozzaleniu nie dostala. ogolnie z szefem zawsze mialam dobre porozumienie i to sie nie zmienilo, ale czuje sie jak w jakims pokreconym trojkacie!!!!

Gość gość z Pultuska
niech zniesie jajko stopka: harry portier i bezglowy nick - w empiku juz od 1 kwietnia

Gość gość
doradzcie mi bo ja juz naprawde jestem zalamana. ona sie bardzo w tej firmie nazwijmy to panoszy, zaczyna zgrywac drugiego szefa i boje sie, ze to kwestia czasu, kiedy nim oficjalnie zostanie. tak jak zawsze czulam sie bardzo pewnie w tej pracy, tak teraz zaczynam panikowac, bo nie mam na te sytuacje zadnego wplywu...

Gość gość
grunt to pewnisc siebie i przekonanie ze to co robisz jest dobre, tak twierdzi muj kumpel psychiatra :P, :P, :P sopka: poleccie ksiazke do psychiatrii,najlepiej najlepsza jaka napisano w dziejach ludzkosci

Gość gość
nie poddawac sie! unikaj jej.Rob swoje najlepiej jak potrafisz, a przy niej miej sie na bacznosci.

Gość gość
Boi się ze jej , odbijesz zywiciela i skarbonke

jest nowa, chce zeby nikt jej nie zarzucil, ze jest tu tylko dlatego, ze jest partnerka szefa. dlatego chce przejac czyjes obowiazki, a najle;piej stanowisko - padlo na Ciebie (moze szef tak chcial, moze ona, moze jestes na wylocie, a o tym jeszcze nie wiesz). zapytaj wprost szefa, czy masz sie spodziewac wymowienia bo ona zabiera Ci obowiazki

Gość gość
zapoznaj się z terminem mobbing i zacznij dbac o swoje prawa, poza tym zapytaj szefa czy on widzi ze jesteś traktowana nieprofesjonalnie przez pracownice która myśli ze może wiecej