Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

malejacy brzuch 31 tc

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny jestem w 31 tc i wczoraj mialam biegunke i dzzis od rana 2 razy w wc ,Moze pomyslicie ze jestem jakas nienirmalna ale mam wrazenie ze mi zmalal brzuch .wiecie cos na ten temat? To moja 1 ciaza i sie triche niepokoje

Gość gość
Zeszło ci troche wody to i brzuch zmalał. Ja przy biegunce zawsze mam płaski jak deska a normalnie balonik ;)

Gość gość
ale ze co wody plodowe? Czy chodzi o wode z organizmu?

Gość gość
No gdzież płodowe!!! Z jelit :)

Gość gość
a nie sączą się wody płodowe? nie martw się, może dziecię się inaczej ułożyło

Gość gość
szczerze to mam takie powiem brzydko sranie ze nie wiem czy to tylko od biegunki czy i wody mi uciekaja przy okazji..

Gość gość
Myślę, że masz też ok. 1-2 kg mniej :) Ja przy jelitówce schudłam w ciągu 2 dni 4 kilo :)

Gość gość
Ja jestem w 24 tc i rano jak wstaje tez mam mniejszy, wiec to chyba kwestia pustego żołądka, Ty swoj oproznilas i tez Ci zmalal.

Gość gość
Wody by ci się lały cały czas a nie tylko przy sraniu! Jak mi odeszły wody, to tez mi się wydawało, że po prostu sikam, ale jak to leciało i leciało,a ja nie mogłam tego zatrzymać, to się zorientowałam, że to nie siki tylko wody. Poza tym miały różowy kolor, więc było oczywiste.

Gość gość
no okej dzieki za pomoc . Juz myslalm bo lecialo ze mnie jak z psa.. Juz sie balam ze mi sie porod zczyna bo brzuch mnie tak bolal .. Wczesniej jak mialam biegunke nie widzialam takiej roznicy brzucha dopiero wczoraj tak sie przyjzalam ze jakis malysie zrobil bo ogolnie nie mam wielkiego

Gość gość
Jak się boisz, to jedz do szpitala i powiedz o co chodzi. Zbadają Cię i będzie już sobie spać i srać spokojnie ;)