Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta w ciąży gotowe jadłospisy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy macie jakieś sprawdzone jadłospisy na czas ciąży? Te które znaazłam w internecie już mi się "przejadły"...

Gość gość
Mam ci 5 minut pisac no ty jiz wszystkie z google wyprobowalas i ci sie ptzejadly????? Ciazy by braklo by wszystko sprobowac leniu jeden

Gość gość
Autorko przepraszam czy dobrze zrozumialam ze ty podczas ciaazy wyprobowalas wszystkie przepisy? Ile ty jestesvw ciazy??? Hehe

Gość gość
Jeśli nie widzicie różnicy między "przepis" a "jadłospis" to nie mamy o czym rozmawiać.

Gość gość
A jaki ty chcesz mieć jadłospis w ciąży? Jesz wszystko poza surowizną i nie pijesz alkoholu. I tyle.

Gość gość
No jasne, tyle wystarczy... A potem płaczą, że zęby po ciąży potraciły. I surowizna jest zakazana w ciąży? Boziu, ile tu się nowości można naczytać :D

Gość gość
tak, surowizna jest zakazana w ciąży (wszelkie tatary, sushi, przetwory z niepasteryzowanego mleka...); Listerioza coś ci mówi?

Gość gość
Oczywiście, że mówi. Dobrze wiem o tym, że w ciąży nie je się surowego mięsa, ryb i surowego mleka "od krowy". Problem leży jednak tu, że nie umiesz używać słowa "surowizna". http://kobiecyporadnik.pl/advid,412,cid,3,title,Jedzenie-surowizny-dieta,porada.html?smjtticaid=61473b