Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora mama cwiczy z hula hopem

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie efekty? Ile cwiczycie,bądz jeśli kiedyś ćwiczyłyście ile udalo wam sie zrzucić w talii i w ciągu jakiego czasu? Czy stosujecie jakieś diety dodatkowo? Ja cwicze od 14 lutego,na początku krecilam po 20 min przez kilka dni, pozniej po pól h(po 15 min.w kazda stronę) teraz staram sie cwiczyc godz.dziennie albo min.te 30 min. Przez ten czas 3 dni nie cwiczylam wcale bo źle sie czulam. Staram sie nie jesc po 19.00 i nie objadać sie slodyczami. Zaczynalam z waga 59 kg i talia 80 cm, dzis sie zwazylam i waga wskazuje 57kg i talia 76 cm.

Gość gość
Ja kiedyś kręciła. Kręciłam jakieś 5 miesięcy. Schudłam dużo, stosowałam też dietę rzecz jasna. Mam jeszcze ten hula hop. Z dwoma rzędami kulek masujących. Pierwsze dni to była masakra. Brzuch cały siny ale mimo wszystko kręciłam. Starałam się ćwiczyć 2 godziny dziennie jak dobrze pamiętam. Godzinę rano, godzinę wieczorem, na przemian w różne strony. Dla mnie to super zabawa i super efekty :)

Gość gość
2 godz. to sporo ja się zmuszam do kręcenia godz.bo mi się nie chce. A jaka diete stosowalas? Ja staram się jesc regularnie, pic dużo wody ale nie zawsze to wychodzi.

Gość gość
JA jadłam wszystko tylko w mniejszych ilościach. Nie odrzuciłam chleba czy ziemniaków bo to miałabyć zmiana nawyków żywieniowych a nie dieta a nie wyobrażam sobie już do końca życia nie jeść ziemniaków. Jadłam nawet słodycze, czasem frytki. Piłam tylko wodę.

Gość arbuzowa dama
Ja tez cwicze z hula hoop. Wieczorami jak synek pojdzie spac pokrece 20min w prawo i 20 w lewo. DO tego niejedzenie slodyczy przez post. Jesli nie krece to robie trening na posladki i brzuch dla poczatkujacych Natalii Gackiej z youtube. Wszystko zaczelo sie 2 tyg temu i z duma stwierdzam ze malutkie efekty widac :) Co prawda nie waze sie ani nie mierze bo wpedzalo mnie to w depresje ;) Ale jestem w stanie wszystko zauwazyc po spodniach przedciazowych, ktore do tej pory moglam zapiac tylko na lezaco. Jak stoje rano przed lustrem to widac ze brzucha ubylo i wciecie w talii sie zrobilo. No i najwazniejsze- przedciazowa bielizna jest widoczna i boczne paski majtek nie gina pod walkami tluszczu. Oczywiscie duzo jeszcze przede mna ale mysle ze do maja powinnam osiagnac to co chce :D

Gość gość
Ja jadam ciemne zytnie pieczywo ale czasem jadam i zwykle pszenne. Od czasu do czasu cos słodkiego, z ziemniakow tez nie zrezygnowałam bo je lubie i nie wyobrażam sobie cale zycie zostać na ryzu, na frytki, alkohol tez się czasem skusze ale oczywiście wszystko z umiarem i w rozsądnych ilościach. Oprocz talii chciałabym wysmuklić plecy i ramiona. Znacie dobre ćwiczenia? Chcialabym fajnie wygladac do lata pomimo iż za 3 miesiece planujemy zacząć starania się o drugie dziecko. Ile wody pijecie dziennie?