Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzec

Polecane posty

Gość gość

i zaczęło się, mamy marzec a ja zaczynam jak kot mieć jednoznaczne podejście do świata. dajmy na to dzisiejsza sytuacja z windy, piękna, pachnąca pani, dla której w jednej chwili zapomniałbym o całym świecie w zamian za jej ciało i rozkosz. każdego roku to samo, nadchodzi marzec a mój umysł przenosi się do innego świata. żona niestety jest bardzo oziębła: okres, głowa, zmęczenie... a ja potrzebuję kobiety!!! marzę o spełnieniu, o szaleństwie, o rozkoszy, lubię ją dawać, jestem otwarty na wszelkie pomysły, ale nie mam z kim ich realizować i życie mija tak każdego roku...

Gość Pierre Dolewas
glodny nie jestes soba :P, P :P

Gość gość
A ile masz lat ?

Gość gość
mam 30 lat. spełniony zawodowo, rodzinnie też, ale sfera życia erotycznego to totalna porażka. moje sumienie i godność jednak nie pozwala mi na to, żeby jeść z innego pieca:) jeśli wiecie o co mi chodzi. chociaż jestem temu z każdym rokiem bliższy

Gość gość
miałem nadzieję, że ktoś podejmie wątek, napisze coś, może będę miał okazję sie wygadać...

Gość gośćz
Ja mam dopiero 20 więc odpada :) ale pisz , wyżal się

Gość gość
intryguje mnie to co miałoby odpaść? czy Ty też pachniesz tak jak lubię? wybacz, ale w marcu nosi mnie jak nigdy:)

Gość gość
A jaki zapach lubisz ? :p

Gość gość
uwielbiam zapach kobiety, naturalny, kiedy go czuję przechodzą mnie dreszcze... bardzo lubię też zapach delikatnych perfum, słodkich i lekkich, takich, które są zwiewne jak plisowana lekka spódnica za kolanko...

Gość gość
I co tam jeszcze powiesz ?

Gość gość
to zależy co chcesz usłyszeć

Gość gość
Opisz swój wygląd .

Gość gość
wygląd jest pojęciem względnym niestety. krótko mówiąc nic mi nie brakuje, uśmiechnięty, łysy, sylwetka jak na 30-to latka przystało:) bez brzuszka, szarmancki, zdecydowany, coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Gość gość
Jestem młoda i jakoś zawsze pociągali mnie starsi faceci :3 , hmm nie wiem co jeszcze chciałabym wiedzieć

Gość gość
Musisz porozmawiać z żoną i się w końcu spełnić :3

Gość gość
napisz coś o sobie. dawno już nie miałem kontaktu z młodymi kobietami. mam jednak nadzieję, że nie jesteś zbyt młoda:) ile masz lat? napisz coś o sobie

Gość gość
zamilkłaś. szkoda tęsknię za delikatną skórą, jędrnymi piersiami, gładką pupą i tą niepewnością w oczach gdy dochodzi do zbliżenia...

Gość gość
Mam 20 lat pisałam :p Jaki z ciebie romantyk , co ja mogę o sobie napisać - młoda , fajna osobowość , lubię starszych facetów ^^

Gość gość
co lubisz czytać? czy studiujesz? czy masz faceta? i najważniejsze, czy zechcesz poznać się ze mną bardziej poprzez @? szukam bliskiej osoby do pisania, czasem o tym jak mija dzień, czasem o tym o czym marzę, czasem o tym co dzieje się w pracy...

Gość gość
Czytam wszystko :3 mam zamiar studiować psychologię lub filologię angielską , jestem singielką chłopak ze mną zerwał 4 dni temu i dlatego siedzę na kafeterii zamiast robić coś pożytecznego ech.. Pewnie, taka osoba do pisania jak najbardziej się przyda to podaj @ odezwe się :)

Gość gość
przykro mi, że się rozstaliście. ale całe życie przed Tobą. czeka Cię wspaniała przyszłość z jakimś mężem, z którym oddalicie się od siebie po ok 4-5 latach, chyba, że wcześniej będzie dzidzia to szybciej się wzajemnie odstawicie:( ale bądź dobrej myśli, przed Tobą ciekawy etap poznawania kolejnej miłości, fascynacja... ile czasu byliście razem?

Gość gość
mój @ gradar111@wp.pl

Gość gość
napisz do mnie, muszę lecieć na spotkanie za chwilę, milego dnia