Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdenerwowanychlopak

Mojej dziewczynie podoba się pewien chłopak

Polecane posty

Gość Zdenerwowanychlopak

Jestem z moją dziewczyną 7 miesięcy i do tej pory było niemalże wspaniale, mimo tego, że czasem się kłóciliśmy i przeżywaliśmy rozstania, to zawsze do siebie wracaliśmy. Pewnego razu byliśmy na wspólnym wyjeździe, gdzie byli nasi znajomi, oraz ludzie, których nie znaliśmy. Był tam pewien chłopak, który kiedyś poznał moją dziewczynę, ale nigdy później nie spotkali się aż do tego momentu. Wiem, że ona mu się podoba, a on nie wiedział wtedy, ze ona jest ze mną i byłem świadkiem tego, że często ze sobą rozmawiali, a wcześniej przed wyjazdem on pisał do niej, że bardzo cieszy się, że będą mogli się zobaczyć i jest nią bardzo zainteresowany. Na początku nie robiłem sobie nic z tego, bo nie mam takiego podejścia do związku, że nie pozwalam dziewczynie na rozmawianie albo spotykanie się z jej znajomymi, bo po tym co zawsze mi mówiła i po tym jak mówiła o chłopakach, którzy próbowali do niej startować byłem zawsze pewny tego, że nie ma zamiaru mnie martwić i będzie pokazywać, że zależy jej tylko na mnie. Mimo tego, że nic sobie z tego na początku nie robiłem, to troche zaczęło denerwować mnie to, że spędza z nim bardzo dużo czasu, więc dałem mu do zrozumienia, że z nią jestem i przytulałem ją i dawałem buziaki kiedy on patrzał i po tym on przestał z nią rozmawiać. Po wyjeździe moja dziewczyna dowiedziała się, że był on strasznie o nią zazdrosny i strasznie ją wychwalał jaka to ona jest śliczna i jaka super i d**erele jakieś co sprawiło, że znielubiłem kolesia. Najgorsze jest to, że mam wrażenie jakby mojej dziewczynie się to wszystko podobało, to że on jest o nią zazdrosny, to że widzi, że mnie to denerwuje, bo od tamtego wyjazdu on ciągle pisze do niej te same rzeczy i tylko szuka każdej możliwej okazji żeby się z nią zobaczyć, a podczas szykowania zabawy na urodziny naszej koleżanki, na której miało mnie nie być, ale jednak będę, próbował wszystko poustawiać tak by inni robili coś innego, a on mógł z nią zostać sam na sam. Nie próbowałem z nią o nim jeszcze rozmawiać, ale widzę po niej, że on się jej podoba. Każdego innego wcześniej kolesia zlewała a jeśli się jej to nie udawało to pozwalała mi załatwić z takim sprawę po swojemu. Z nim jest inaczej, nie zlewa go, powiedziała mi że też się cieszy, że może go widzieć, powiedziała mi że jest przystojny i sam ten sposób kiedy o nim mówi jest dla mnie bardzo podejrzany już nie mówiąc o tym jak często o nim wspomina.. Pytanie co mam zrobić w tej sytuacji? Od jakiegoś czasu usuwa wszystkie wiadomości z nim kiedy się z nią widzę. Nie chce jej zabraniać rozmawiać ze znajomymi, ale chcę się go pozbyć bo mnie leszcz denerwuje

Gość gość
po ch** jesteś z jakąś panna której podoba się inny facet? A ona widocznie podoba sie jemu. Ty też na pewno się komuś spodobasz. Gra w jakieś chore gierki, to dziecinada, po ile wy macie lat?

Gość ZdenerwowanyChłopak
Ja 21, a ona 19. To pierwszy raz od 7 miesięcy kiedy tak o kimś mówi. Wcześniej w takich sytuacjach po prostu zlewała typa. Zawsze mi mowi ze mnie kocha i jestem ten jedyny. Nie wiem czy go nie zlewa dlatego, że też się jej podoba czy dlatego że to jej jakiś tam znajomy, którego nie chce urazić

Gość gość
Wiec zapytaj ją o to. I wtedy wszystkiego się dowiesz. Tu nikt Ci z fusów nie wywróży.

Gość ZdenerwowanyChłopak
Problem w tym, że ona z tym nic nie zrobi, pozwalała na to wszystko co do niej mówił i nie miała nic przeciwko temu by się zobaczyli. Ona go nie zleje, zbyt bardzo go lubi, a jeśli ja zareaguje po swojemu to pewnie nie skończy się miło dla wszystkich. Raz się o niego pytałem, to powiedziała że tylko mnie kocha, ale w takim razie to całe jej zachowanie jest denerwujące

Gość gość
Sluchaj uwaznie i rob co ci kaze to bedzie dobrze zero esemesow ogranicz kontakt o polowe z tego co sie teraz spotykacie a jak zadzwoni to powiedz tak- " czy dalej masz kontakt z tym kolesiem?" Jesli powie ze tak to mowisz zostawiamy wszystko jak jest teraz jesli tak ci na nim zalezy spokojnie bez emocji i przykrecasz kurka jeszcze ze spotkaniami do 1-2 max na tydzien i zobaczysz co pozniej powie sluchaj to jest koles ktory sie w niej buja nie jakis k..a stary dobry znajomy tylkobgosc ktory pojawil sie z nikad i ma na nia ochote i widocznie ona tez wiec musisz jej dac do zrozumienia ze masz inne opcje i nie musisz byc z dziewczyna ktora potrzebuje uwagi innych facetow... jeslitrzeba to odchodzisz nie ma ze boli bo tylko blazna z siebie zrobisz zero klotni tylko chlodno i z dystansem moze zakuma ze to co robi nie jest wam potrzebne do szczescia spytaj sie czy ona nie ma nic przeciwko zybys ty zaczal pisac z inna lasko moze sie spotykac jesli powie ze nie to szkoda na nia czasu

Gość gość
Eh, a może Ty zacznij ją na nowo adorować może z tej zazdrości i nieufności Ty zacząłeś ją zlewać- jak to mówisz. Zaproś ją gdzieś, zacznij pokazywać ze Ci zależy, randka- chyba wiesz jak to wygląda i co ona lubi. Ale nie zachowuj się jak desperat, spędź z nią miło czas.

Gość gość
gość dziś Sluchaj uwaznie i rob co ci kaze to bedzie dobrze zero esemesow ogranicz kontakt o polowe z tego co sie teraz spotykacie a jak zadzwoni to powiedz tak- " czy dalej masz kontakt z tym kolesiem?" Jesli powie ze tak to mowisz zostawiamy wszystko jak jest teraz jesli tak ci na nim zalezy spokojnie bez emocji i przykrecasz kurka jeszcze ze spotkaniami do 1-2 max na tydzien i zobaczysz co pozniej powie sluchaj to jest koles ktory sie w niej buja nie jakis k..a stary dobry Jestem dziewczyną, i takie gierki choć w tym momencie mogłyby zadziałać, bo nie wiedziałabym o co chodzi, to i tak zbliżały by nas do rozstania. Po co mi facet który się tak bawi?

Gość gość
mojej tez i to nie jeden, trojaczki urodzila. plci meskiej :)

Gość ZdenerwowanyChłopak
Ja ją adoruję tak samo teraz jak i na początku więc nie wiem czy wymyślę coś nowego, co by ją zainteresowało tak bardziej, ale spróbuję pokazać, że mi bardzo zależy. Na pewno spytam ją czy dalej do niej pisze i podpytam jaki on jest i co o nim myśli, mimo tego, że widać jak naprawdę jest. Zależy mi na niej bardzo i nie chcę z takiego powodu z nią zrywać. Póki co nawet nie mam pojęcia jak się zachować kiedy go za tydzień zobaczę >.

Gość gość
14:22 gierki bawic sie? To jego laska sie bawi kego kosztem karmiac sie komplementami obcego faceta to nie jes zabawa tylko test ktory pozwoli ci odseparowac kiepskie dziewczyny z twojego zycia poza tym za mloda jeszcze wiedziec ze zwiazek to jedna wielka wojna i trzeba dbac o niego zapobiegac roznym problemom inaczej wkradnie sie nuda monotonia lub zdrada i koniec

Gość gość
W tym jest problem za duzo ja adorujesz ziomek trzymaj uczucia na wodzy przestales byc tajemnica spowszechniales dla niej a tamten jest nowy przykrec kurek mowie ci jak nie to wypad dziewczyn jest duzoa ty mlody

Gość ZdenerwowanyChłopak
Ja ją adoruję tak samo teraz jak i na początku więc nie wiem czy wymyślę coś nowego, co by ją zainteresowało tak bardziej, ale spróbuję pokazać, że mi bardzo zależy. Na pewno spytam ją czy dalej do niej pisze i podpytam jaki on jest i co o nim myśli, mimo tego, że widać jak naprawdę jest. Zależy mi na niej bardzo i nie chcę z takiego powodu z nią zrywać. Póki co nawet nie mam pojęcia jak się zachować kiedy go za tydzień zobaczę >.

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym do niego poszedł i pogadał a jak to nie podziała to wal w morde

Gość gość
Jestem z moją dziewczyną 7 miesięcy i do tej pory było niemalże wspaniale, mimo tego, że czasem się kłóciliśmy i przeżywaliśmy rozstania, to zawsze do siebie wracaliśmy. x Rozstania i powroty w ciągu 7miu miesięcy???

Gość ZdenerwowanyChłopak
Myśleliśmy dwa razy o rozstaniu, ale nie z powodów kłótni, ale raczej zewnętrznych przyczyn

Gość gość
ale tekst: zlewa oboje jesteście mega dziecinni, podchody jak u dwunastolatków .... dziewczyna ma cię gdzieś i tyle, ma dwóch adoratorów i to w jej graj, a ty durny jesteś, lepiej ją "zlej" i poszukaj normalnej, uczciwej i lojalnej dziewczyny.

Gość ZdenerwowanyChłopak
poszukaj normalnej, uczciwej i lojalnej dziewczyny. Jakby to było takie łatwe jak napisanie tego :/ Problem w tym, że chce sie starać o właśnie tą dziewczyne

Gość gość
Gdybyś kochał ją na prawdę pozwoliłbyś jej na seks z lepszym od Ciebie!

Gość gość
Masz sie zachowywac normalnie zero fochow sprzeczek ona moze z nim gadac ale jesli zobaczysz ze flirtuja i jej sie to podoba to wychodzisz trzeba sie szanowac jesli to bedziezwykla rozmowpodejdz zlap javmocno w pasie i pocaluj mocno ale raz bez zadnych gownianych przytulasowslodzenia itd najgorsze co mozesz teraz zrobic to adorowac ja i komplementowac to byloby jak nagroda za jej flirt z obcym typem... nie kupisz jej zrozum ohranicz kontakt ale na luzie masz swoje sprawy itd najlepiej znajdz sobiejakies zajecie moze jest ciebie za duzo w jej zyciu zabieraj ja raz w tygodniu na bilard pilkarzyki czy cos fajnego i minimum 1 w tygodniu konkretne rzniecie glebokie gardlo otd masz ja zeszmacic kobiety uwielbisja byc zdominowane