Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja 20 lat on 28 czy to za duża różnica?

Polecane posty

Gość gość

Ja uważam, że tak. Czuję się przy nim jak gnojek. On po studiach, pracuje a ja dopiero zaczynam żyć. Nie jestem gorsza czy coś- jestem młodsza, jeszcze nieco infantylna. Co uważacie o takiej różnicy wiekowej?

Gość gość
Jeśli tobie to nie odpowiada, to chyba sama sobie odpowiedzialas... Wszystko zależy od ludzi i od podejścia

Gość gość
Sama nie wiem czy mi to odpowiada czy nie. Zwyczajnie się obawiam. Nie chcę się zaangażować w naszą relację i szybko się zawieźć. Nie mam żadnej znajomej pary z tak dużą różnica wiekową, a ktoś z was zna?

Gość gość
Zerwij to jakiś *****cz pewnie miał już przed tobą 6partnerek seksualnych! masakra zrywaj na starcie!

Gość gość
dziewica?

Gość gość
16:10 lol :D

Gość gość
8 lat to nie jest duzo. 18 to by bylo juz sporo a 8 to nic. Dobrze jak jeden w zwiazku jest dojrzalszy i powazniejszy a nie takie 2 podlotki

Gość gość
Ruchacz pewnie zerwij z nim! koniecznie!

Gość gość
Ty *****cz wypierdzielaj stąd. A co do różnicy wieku nie jest źle.

Gość Oleńka199993
Ja mam 22, mój narzeczony (od 2 miesięcy) w czerwcu będzie miał 31. Jesteśmy ze sobą 2 lata, i spodziewamy się dziecka:) Wiek absolutnie nie jest przeszkodą. Mój TŻ nie studiuje, razem chodzimy do liceum zaocznego gdyż on jest po zawodówce a ja kilka lat temu zrezygnowałam z technikum i teraz muszę nadrobić. Oboje po skończeniu szkoły planujemy iść na studia ale to nie priorytet. Zobaczymy. Też czuję młodo przy nim ale on jest bardzo rozrywkowy i energiczny, wszędzie go pełno i przy nim troszke odżyłam kiedy straciłam w wypadku poprzedniego chłopaka. Kocham go bardzo i jesteśmy ze sobą bardzo szczęśliwi mimo, że oboje mamy słabe nerwy i często się kłócimy o byle gów.o :) A poznaliśmy się przez internet :D Także jeśli się kochacie to nie patrz na nic. On pomoże Ci wejść w życie tylko nie daj sobie wejść na głowę, bo to nie o to chodzi by Cię wychowywał ! ;) Pozdrawiam ciepło :)

Gość gość
dzięki za wypowiedź Oleńka :)

Gość gość
w pewnym wieku człowiek przestaje dorośleć, bo ma już ukształtowaną psychikę. Jeśli jesteś odpowiedzialna, poważna, to prawdopodobnie ten związek ma duże szanse na przyszłość. Jeśli czujesz się dziecinna, to jego stabilizacja życiowa może cię denerwować. Nie chodzi o to ile lat jest różnicy, ale pomiędzy jakimi osobami jest ta różnica.

Gość gość
Zerwij to *****cz nie wiadomo z iloma już spał? może z hivem?

Gość gość
Ja 17 on 29 nigdy sie tak przy nim nie czułam jak ty