Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitaanna

opieka prawnika a oddłużanie.

Polecane posty

Gość anitaanna

Ja korzystałam z kancelarii lexperto jeśli chodzi o oddłużanie i myślę ,że to dobra forma wyjścia z pętli zadłużenia

Gość gość
Wiem, że działaja różne firmy oddłużeniowe ale którą wybrać ? A druga sprawa to czy są skuteczni ?

Gość gość
oddłużanie? spłacają za ciebie długi? czy doją cię za podpowiadanie gdzie tu jeszcze dobrać kredytu?

Gość dominikpiotr
Wydaje mi się ,że lepiej zaczynać oddłużanie pomału spłacać swoje zobowiązania do wierzycieli niż zaciągać kolejne kredyty czy brać chwilowki. Można poczytać na forach wypowiedzi innych i wybrać prawnika dla siebie.

Gość gość
Ja są takie firmy to trzeba im zaufać a przynajmniej zasięgnąć porady prawnej

Gość gość
Wiem, że są porady darmowe w necie z konsultantem prawnym lepiej dwa razy zapytać niż czekać nie wiadomo na co.

Gość gość
Jestem za tym iż lepiej być uświadomionym i korzystać z usług prawnych.

Gość januszrosa
Doradzam ze swojej strony szczególnie kiedy nasza sprawa jest trudna i złożona. Zawsze można zapytać konsultanta -porady darmowe. Kancelaria Lexpeto

Gość zuzannanna
Czasami trzeba się na coś zdecydować. Szczególnie kiedy sprawa wymaga głębszego działania.

Gość gość
Długi trzeba oddawać więc może dodatkowa praca będzie dobrym wyjściem.

Gość gość
Opieka prawna jak dla mnie jest ok czasami trzeba sie odwołać , napisać pismo lub pokierować naszym działaniem

Gość gość
Dokładnie czasami trzeba korzystać z takiej opcji

Gość gość
Korzystałam z opieki prawnej w usłudze na 3 miesiące jako tzw. abonament jak dla mnie bardzo pomocna rzecz . Pozamykałam dzięki temu wiele spraw , które stały albo się cągęły bez sensu i nie w tym kierunku.

Gość gość
A mogę Ciebie prosić o info jaka to firma i co dla Ciebie robili tak w skrócie.

Gość kayyakosma
A mogę Ciebie prosić o info jaka to firma i co dla Ciebie robili tak w skrócie.

Gość zumbaxx
No ja nie wiem czy to jest taki dobry pomysł człowiek zadłuzony i jeszcze opłata za prawnika.

Gość gośćod100zł
Ostatnio widziałem ofertę oddłużania bez konieczności zaciągania dodatkowych zadłużeń na p&style oddłużanie. Podobno od 100zł.

Gość Arturking
Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że najważniejsze to zachować spokój jeśli ma się problemy finansowe. Ja początkowo chciałem działać na szybko, trochę nerwowo i pewnie nie skończyłoby się to dobrze. Ostatecznie udało się nawiązać współpracę z Protektorami i wychodzę powoli na prostą. Dobrze napisany plan oddłużania, kompleksowa opieka, nie mam się do czego przyczepić. Na pewno fakt, że miałem za sobą specjalistów wprowadził dużo spokoju w moje działania.

Gość gość
Pomogli przy oddłużaniu firmy w biurze Royal Capital. Na pewno dobrym rozwiązaniem które mi dobrał tutaj pan Reguła była konsolidacja kredytów. Myślę, że za rok powinienem już wyjść na zero, także idzie to wszystko w dobrym kierunku. Pan Dariusz ma fachowe podejście, szybka odpowiedź na moje zgłoszenie i jasne warunki, człowiek wie na co się decyduje, nie ma jakiś poukrywanych kosztów.