Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość rafaell

My męzczyźni

Polecane posty

Gość gość rafaell

My mężczyźni poznając kobietę będąc z nią pierw w związku, mając udany seks, satysfakcje z zycia seksualnego z partnerka to je kochamy, kobieta w czasie związku daje dużo seksu wtedy jej się ciagle chce i ciągle może. Później ślub i z baby dupa nagle nic nie chce a co do seksu to wielka zmiana. Ta co wydawała sie być wspaniała to później z d**y trąbka sie stała. Dlaczego tak się zmieniacie udajecie z poczatku bycia razem, a później pokazujecie jakie jesteście:-)

Gość viber
widocznie trafiasz na taki gatunek ,pech,nie wsadzaj wszystkich kobiet do jednego worka :P

Gość gość
bo brzydzi nas jak facet łazi na boki...i nie łoży na jedzenie dla dzieciaczkow.

Gość gość
pewnie mówisz jej żeby "zdechła".,to jak ma potem z Toba isc do łóżka..a skoro odmówiła to dlatego że sie skapła że ją zdradzasz ,a mazać się nie będzie.

co tu duzo dyskutowac ,bo mezczyzni sa naturalnie idealni :P:P

Gość gość
Nie zdradzam ale nie raz mam chęć to zrobić. Wszak kiedyś była inna co chciała to osiągnęła a teraz sie nie stara. To po co udawała że może i może:-) a teraz ta kobieta mnie nudzi. Czuje sie oszukany:-(

a jestes pewny ze jestes taki idealny a ona jest bee?moze ona jednak ma powod zeby tak sie zachowywac

Gość gość
dokładnie!

Gość gość
Nie. Ona mi oznajmiła ze starać można było się przed ślubem i 5lat temu a teraz nie ma po co. :-/ wiec z seksem tez juz nie jest taka jak wcześniej:-/ przecież starać sie trzeba cały czas ja to robię a ona ma to w dooopeee !

Gość gość
Baby to podłe baby:-) i tak juz jest.