Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta2010

do kobiet po 40 stosujace medycyne estetyczna

Polecane posty

Moje Drogie Panie po 40, mam do Was prośbę abyście wyraziły swoje doświadczenia i opinie do stosowanie medycyny estetycznej po 40. Jest tego tak duzo, lasery, kwasy itd ze nie wiadomo co tak naprawde jest skuteczne a co wyciagniem pieniędzy. zalezy mi na opinii kobiet po 40 bo wiadomo ze skora jest juz inna i skutecznosc zabiegów tez pewnie sie rozni efektami u nas niż u młodszych Pań. Ja właśnie zastanawiam sie co zrobić z dość gęsta siatka zmarszczek pod oczami. czy działaja na to jakies lasery ? wiem ze wypelniac w pewien sposob by je rozprostował ale mysle na wycieciem tej zwiodłaczej skory u chirurga, Jakie sa Wasze doświadczenia, mysle ze to bedzie cenny zbior porad i informacji. pozdrawiam

Gość gość
po 40 jeszce nielifitin wystraczy kas haialuronowy co mcy spokojnie liftingi zostaw po 50

Gość gość
ja sie tym zajmę po 50. na razie nie chce ingerowac w swoja twarz. mam kolezanke sporo mlodsza (6lat) ingerowala w twarz. obecnie wyglada jak moja rownolatka.

Gość gość
chodze do kosmetyczki na zwykle maseczki i zluszczanie naskorka. boje sie kwasu, botoksu. zreszta wszystkie moje kosmetyczki przez ktore przeszlam odradzaly.

Gość gość
Pewnie,ze odradzaly nie chcac stracic klientki.Jak raz zobaczy sie na wlasnej twarzy efekt zabiegow medycyny estetucznej to na kosmetyczke szkoda kasy. Tym batdziej ze chcac osiagnac efekt trzeba robic cale serie zabiegow a dla jego podtrzymania zabiegi przypominajace. Co finansowo nie odbiega specjalnie( mam na mysli serie zabiegow nie pojedynczy zabieg) od cen za botox,mezoterapie czy inny zabieg medycyny estetycznej. Ja robie botox na okolice oczu,czolo i lwia zmatszczke( to ta bruzda nad nosem ,pomiedzy brwiami) i jestem bardzo zadowolona. Bruzde nosowo-wargowa mozna wygladzic kwasem hialurunowym . To daje niessamowity efekt odmlodzenia twarzy. Twierdzenie,ze mlodsza kolezanka korzysta z zabiegow medycyny estetycznej i wyglada starzej niz na to wskazuje jej metryka jakos do mnie nie przemawia. Wystarczy znalezc dobrego dermatologa w swojej okolicy i naprawde mozna dzieki tym zabiegom cofnac czas o kolka lat. Ja osobiscie POLECAM!

zgadzam sie ze po 40 kosmetyczka to wyrzucanie kasy, no chyba ze chcesz oczyścic twarz, najlepsze efekty daje igla wbita pod skore. a czy znacie moze jakiegos dobrego chirurga od plastyki w wawie, ktorego mozecie polecic ?

Gość gość
Odsyłam Cię tutaj: http://drmarosz.pl/. Znajdziesz tutaj rozmaite zabiegi i metody, poprawiające naszą naturalną urodę. Wprawdzie jestem młodsza, ale byłam na kilku zabiegach odmładzających, wygładzających skórę twarzy u tego doktora i powiem Ci, że naprawdę warto. Możesz oddać się w jego ręce i niczego nie musisz się obawiać. Skonsultuj się z nim najlepiej, zanim cokolwiek zdecydujesz, ma w tych zabiegach ogromne doświadczenie, pomoże Ci wybrać odpowiedni do Twojego wieku. Każdy z zabiegów, który mi wykonywał był robiony starannie, z zachowanie wszelkich ostrożności. Pewnie znów się niedługo tam wybiorę, tym razem na modelowanie całej sylwetki.

Gość gość
Ja ostatnio zafundowałam sobie botox w http://pimik.pl/, jestem bardzo zadowolona bo zabieg nie był przesadnie drogi a efekty jest wrecz niesamowity, odmłodniałam o 10 lat

Gość gość
Jestem po 40stce i moja skóra nie wyglądała najlepiej. Próbowałam nieinwazyjnych metod,ale bez efektu,ale tego postanowiłam skorzystać z pomocy specjalisty – doktora Jerzego Chęcińskiego. zdecydowałam się na zabieg Regeneris: http://www.drchecinski.pl/pl/regenerisdr.html moja skóra została odnowiona,a ja czuję się co najmniej 10 lat młodsza i nie wstydzę się podkreślać urody wyrazistym makijażem!

Ja słyszałam, że już we wcześniejszym wieku można zastosować botox (http://www.beauty.com.pl/pl/botox) albo kwas bo przecież już przed 40. skóra zaczyna się starzeć :) A jakoś ostatnio dostrzegłam, że coraz więcej kobiet które obecnie mają te 40-50 lat naprawdę mają piękną skórę, cerę i nie wiem czy to właśnie kwestia upiększania czy skóra po prostu dojrzała taka promienista jest :)

Gość gość
Również jestem po 40. Oczywiście oprócz wszystkich kremów stosuję raz na jakiś czas lifting twarzy. Daje mi naprawdę rewelacyjne efekty. Polecam np. www.chirurgnaczyniowykatowice.pl.