Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu to samo

Polecane posty

Gość gość

Podobnie jak w pazdzierniku testy pozytywne a okres przyszedl 5 dni po terminie. Nie wiem co robić! Jestem zalamana.

Gość gość
idź do ginekologa.

Gość gość
Wizytę mam 10 marca. Czuje się bezradna i już myślę ze nigdy tego dziecka nie urodze. Czy lekarz mi wypisze coś na podtrzymanie na następne cykle? A jakbym dzisiaj pojechała to nie zrobię z siebie wariatki? Żebym nie usłyszała ze tak się zdarza ze to za wczesna ciąża

Gość gość
Koniecznie zbadaj poziom progesteronu, bo prawdopodobnie masz zbyt niski i stąd poronienia biochemiczne- miałam tak, po owulacji zaczynalam brać duphaston

Gość gość
dzięki za odpowiedz. Pomógł ci? Zaszłaś i bez problemu donosiłaś ciążę? Kiedy najlepiej robić progesteron? Czy nie ma znaczenia który dc?

Gość gość
Kończę 7 miesiąc, wiec pomógł, progesteron najlepiej robic okolo 7 dni po owulacji, ale nawet jak teraz zrobisz to wstępnie będziesz wiedziala na czym stoisz

Gość gość
Potwierdzam naciskaj na przepisanie progesteronu po owulacji, czyli ok 15-16 dnia cyklu powinnaś zacząć, brać ok 10 dni, póżniej test, i jeśli będzie kreska bierzesz dalej, jeśli nie odstawiasz i czekasz na @.