Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile ważą wasze prawie 2 letnie dzieci

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie chciałam się zapytać ile ważą i ile mają wzrostu wasze prawie 2 letnie dzieci. Najbardziej chodzi mi o dziewczynki. Moja ma 22 msc waży 13,5 kg i mierzy 98cm. A jak jest u Was ?

Gość gość
dobija do 40

Gość gość
moja ma prawie 23 miesiące i waży 11,5 kg, nie wiem ile ma wzrostu. Jak miała 19 miesięcy i szczepienie to wzrostem była na 75 centylu. Teraz nie jest pulchna ale też nie jest chuda, w sam raz.

Gość gość
Moja ma 20mieś waży prawie 12 kg ale nie wiem ile ma teraz wzrostu, ubranka kupuję na 98 cm

Gość gość
Ja właśnie niektóre ubranka kupuje już na 110cm ale rozmiar rozmiarowi nierówny. Widzę że narazie moja to taka kluska. Wszyscy mówią że ona wygląda na ponad 2 latka. A ona nawet jeszcze 2 nie ma.

Gość gość
strasznie wysokie te wasze dzieci! Mój w maju skończy dwa lata ubrania na 92 a waga 13

Gość gość
Mój na koniec maja skończy 2lata waży jakieś 11-11,5kg. Ubranka na 92. Duże te wasze dziewczynki w szczególności.

Gość gość
To ja autorka. Moja też jest z maja z końca. I na okolice jest parę dzieci w jej wieku. Chłopiec jest z marca i ona go o głowę wyprzedza. I tak się zastanawiam czy ona jest taka wysoka. Wszyscy mi właśnie mówią że ona wygląda na starszą. Zamiast kupować ubranka na 2 latka to muszę kupować na 3 lub czasami na 4. Ale jak już pisałam rozmiar rozmiarowi nierówny.

Gość gość
20 mscy, 12 kg, 80-86cm

Gość gość
Moja też jest z końca maja. Waży 17,5 kg i ciuszki kupuję jej na 104 - 110 cm. A jeden płaszczyk ma na 116. Nie wygląda na dwulatkę. :)

Gość gość
Łał to twoja to dopiero jest duża. A myślałam że moja to kawal baby :)

Gość gość
moja 2 lata; 12 kg , 88 cm (ubrania na 92)

Gość gość
moja ma 17msc czyli nie ma jeszcze 1,5 roku wazy 12,5kg i wzrostu ma 88cm, wychodzi ponad siatke centylowa, stope tez ma dluga buty zimowe na styk rozmiar 23 zaraz na wiosne juz 24. moj maz ma 195cm i but 498-)

Gość gość
mialo byc but rozm 49 no i moja wzrostem wychodzi sporo ponad granice 97centyla