Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim prawem norwedzy zabierają nam polakom dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Weszłam dziś i czytałam na temat załamana i w szoku bodajże i przeczytałam straszne rzeczy dotyczące porywania dzieci POLSKIM RODZINOM! w internecie i na you tube pokazują straszne historie!!! Moja noga nigdy nam nie stanie z dzieckiem!!!!!

Gość gość
Mi - Polce- nikt nie zabierze. Ale wam polakom to mogą :p

Gość gość
W Niemczech i Wielkiej Brytani jest tak samo. Generalnie środowiska polskich imigrantów uchodzą za patologię.

Gość zyd a poltuska
nie mam pojecia, ale moje odwiezie mi prezydent, sam sie zobowiazal :classic_cool:

Gość gość
więcej przeczytasz na temacie ,,załamana i w szoku'' wypowiada się duzo osób i mieszkajace tam polki, to jest niestety przerażające!

Gość gość
A co sadzisz o Polkach jadących tam,żeby sprzedać dziecko? Takich przypadków jest mnóstwo,a rodziny patologiczne są wszędzie a prawo jest prawem.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
bosz, znowu te bzdury. Bardzo dobrze, nie przyjezdzajcie tutaj, bo juz tylu palczkow sie zjechalo, ze wstyd wejsc do sklepu, bo tylko slychac "k****a" na kazdym kroku. Im mniej patologicznych polskich rodzin w norwegi tym lepiej.

Gość gość
10.43- może gdyby Polacy na emigracji nie zachowywali się jak patologia, to nie byliby tak traktowanie. Oczywiście nie uogolniam, ale sama mieszkam poza Polską i widzę co się dzieje- często mi wstyd za to, ze moi rodacy zachowują się jak bydło, przez co cierpią ci normalni

Gość gość
Ale co ma pierik do wiatraka?! nikt nie broni polaków i dobrze mi wiadmo jacy co niektórzy są i jak postępują. Chodzi o to dlaczego odbierane są dzieci z dobrych rodzin w Norwegii?

Gość gość
Skąd wiesz z jakich rodzin dzieci są odbierane? Znasz konkretny przykład? Czy tylko to, co w Fakcie wyczytalas?

Gość gość
ALe jak odpierają dzieci ?na jakiej podstawie ?

Gość gość
Polak a nie polak. Ja pier...

Gość gość
oni to klamcy! norwegia to komuna!!! uwazaj na siebie!!zajrza ci w d**e i ukradna dziecko! boze dogi jak mozesz wybrac norwegie od polski a moze uksztaltowali ciebie komunistyczni rodzice polscy 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg