Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc milosc nie chodzac na randki?

Polecane posty

Gość gość

Da sie? Nie znosze chodzenia na randki, a chcialabym kogos poznac. Mam 27 lat.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
jak ja znajdziesz w sobie mozesz se zaczac zadawac pitania co z nia zrobic jak jej w sobie nie znajdziesz zadne randki ci nie pooga

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
Ja też zmagałem się długi czas z problemem bycia "samotnym". Wszyscy moi znajomi byli już w związkach. Z jednej strony nie można przejmować się presją społeczną, ale z drugiej chciałoby się dzielić z drugą osobą te uczucie. Mój problem wynikał też z tego, że nie wiedziałem mniej więcej jakiej partnerki poszukuję i jakie wartości chcę z nią dzielić. Bardziej skupiałem się gdzie ją szukać, a istotne jest, aby znać swoje potrzeby. Nie można też idealizować i szukać partnera/ki bez wad, bo takie osoby nie istnieją. To i wiele więcej zrozumiałem a następnie wdrożyłem w swoje życie, co pozwoliło mi poznać moją ukochaną partnerkę, dzięki przepracowaniu kursu tutaj: https://lifearchitect.pl/lifearcadia/jak-znalezc-milosc/