Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za gwo zdka

problem z kontem internetowym w banku.....

Polecane posty

Gość za gwo zdka

loguje sie na swój login, na swoje konto , wpisuje moje hasło a wchodzi mi na cudze konto ... . na tym koncie jest 720 000 pln. niechce byc posądzona o jakies włamania hakerskie czy grzebanie w cudzym koncie. co z tym fantem zrobic. poinformować bank czy wlasciciela konta ?

Gość gość
co zrobić?? przelew sobie zrób póki czas! :D

Gość gość
wez se te resztunie 20 tys przelej i zawiadom wlascicielke konta lub bank

Gość za gwo zdka
taaa dwójka małych dzieci i do wiezienia za kradzież. dodam ze to nie pierwsza taka syt. co jakis czas odpala mi sie cudze konto.

Gość gość
co ty dajesz ale czad :D co to za bank? że tez mi sie cos takiego nigdy nie przytrafi. nie mialabym skrupułów

Gość gość
SŁABEEEEEEEE BEEEE BEEE BARANEK SHAUN

Gość gość
taa za kradziez . to twoje znalezione. nawet nie 10 % bo to by bylo 72 tys. Za wieksze kradzieze nie szli siedziec a ten panikuje

Gość za gwo zdka
bank pocztowy.... kasy tej zabrac sie nie da jesli ludzie mysla ze klikasz przelew i poszło. przy kazdej operacji bank pocztowy przysyła na tel. włąsciciela numer i ten numer trzeba wpisac zeby cokolwiek zrobic. wiec fizycznie mam tylko wglad do tego konta.

Gość za gwo zdka
jakie znalezione. zaraz by powiedzieli ze włamałam sie. myslicie ze było by inaczej. zycia nie znacie? mało przypadkow ze ktos znajdzie portfel zaniesie na policje i posadza o kradziez. a tu taka duza suma. nawet przez mysl mi nie przeszło zeby cos z tego zabrac baaa ukrasc sobie.

Gość za gwo zdka
co innego jak by to bank sie pomylił i mi przelał nare milionów, kiedys o czyms takim czytałam. dla jakiegos syna aktora czy kogos medialnego bank przelał ponad milion. nastolatek chciałwyciagnac na naprawe roweru a tam taka suma :). w tym przypadku mozna krecic. na moim koncie to moje. moze takie odsetki urosły nie wiem hehe ale nie w moim przypadku.

Gość za gwo zdka
co innego jak by to bank sie pomylił i mi przelał nare milionów, kiedys o czyms takim czytałam. dla jakiegos syna aktora czy kogos medialnego bank przelał ponad milion. nastolatek chciałwyciagnac na naprawe roweru a tam taka suma :). w tym przypadku mozna krecic. na moim koncie to moje. moze takie odsetki urosły nie wiem hehe ale nie w moim przypadku.

Gość gość
720 000 na koncie? w zyciu nie widzialam u nikogo takiej sumy, taki to se pozyje

Gość za gwo zdka
to konto kobiety.