Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z kobietą

Polecane posty

Gość gość

Witam, ten problem boryka mnie od samego początku związku. Jesteśmy ze sobą już rok i oboje jesteśmy ze sobą szczęśliwi ona jest starsza ode mnie o 11 lat a ja natomiast mam 24, jeżeli chodzi o kwestię naszego współżycie to tu rodzi się problem mianowicie odkąd jesteśmy razem, a dość systematycznie uprawiamy seks to ona w ogóle nie chce stosować pozycji od tyłu "na pieska" ani jednego razu z nią tego nie robiłem, zawsze chcę od przodu żeby widziała moją twarz jak kładę się na nią oraz nie dopuszcza mnie do lizania swoich dziurek. Nasz seks opiera się jedynie na miłości oralnej i w pozycji kiedy na niej leże. Ma piękne okrągłe kształty a nie mogę się w nich zatracić raczej nie na tym polega seks? Istnieje jakiś rozwiązanie na to aby było normalnie? Ciągle z nią o tym rozmawiam, a ona upiera się przy swoim i tyle z rozmowy.

Gość gość
no nie stery taką sobie wybrałeś się ciesz że w ogóle ci daje

Gość gość
To jest poważna sprawa jest na to jakaś rada?

Cyt-nie dopuszcza cie do lizania dziurek,ale Twoj sex opiera sie na milosci oralnej tylko:D,zastanow sie,co piszesz:D

Gość gość
Miałem na myśli to że seks jest cały z góry ustalony przez nią każda moją sugestia kończy się na nie.

miales na mysli-to trzeba to inaczej zinterpretowac,bo wychodzi maslo-maslane z tego:D.To,co lubisz Ty,nie musi lubic Ona.Skoro Ci to przeszkadza,to trzeba to wszystko,co napisales tutaj,powiedziec Jej i ustalic wspolnie,czego oboje chcecie i jakie kompromisy wchodza w gre;-)