Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jakakolwiek

rozstanie, ocencie obiektywnie

Polecane posty

Go艣膰 jakakolwiek

Historia d艂uga, ale postaram si臋 j膮 skr贸ci膰 jedynie do najistotniejszych fakt贸w. Kilka lat temu wda艂am si臋 w g艂upi romans. Zasz艂am w ci膮偶臋. On nie chcia艂 dziecka, stan kawalerski i wolno艣膰 by艂y dla niego wa偶niejsze. Chcia艂, 偶ebym usun臋艂am ci膮偶臋. Ja jednak poprosi艂am w firmie o przeniesienie do oddzia艂u w innym mie艣cie, urodzi艂am dziecko i tak sobie 偶y艂am spokojnie 3 lata. Rok temu na wakacjach nad morzem spotka艂am swoj膮 pierwsz膮 wielk膮 mi艂o艣膰 jeszcze z czas贸w licealnych. (Rozstali艣my si臋 bo studiowali艣my w innych miastach, po roku 偶ycia w rozjazdach wszystko zacz臋艂o umiera膰, a my jako艣 nie podj臋li艣my walki o zwi膮zek.) Okaza艂o si臋, 偶e on prawie si臋 nie zmieni艂, 偶e zosta艂 na p贸艂nocy kraju, 偶e tam pracuje, wci膮偶 jest kawalerem. Zn贸w wszystko wr贸ci艂o. M贸j syn go zaakceptowa艂, on syna r贸wnie偶... sielanka. Urlop si臋 sko艅czy艂, ale nasz ponowny kontakt nie. Odwiedzali艣my si臋, spotykali艣my, mimo i偶 dzieli艂o nas 300 km. Po kolejnych wsp贸lnych wakacjach postanowili艣my razem zamieszka膰, po wielu debatach uznali艣my, 偶e to ja z synem przeniesiemy si臋 do niego. Zamieszkali艣my razem, syn poszed艂 do zer贸wki, zacz臋li艣my nawet co艣 wspomina膰 o 艣lubie. Bajka. W miniony weekend bajka pozosta艂a jedynie wspomnieniem. W pi臋tak b膮d藕 w sobot臋 mieli艣my podjecha膰 do znajomych im co艣 podrzuci膰. Znajomy zadzwoni艂 w pi膮tek przed 20, 偶e dobrze by by艂o gdyby艣my podwie藕li to od razu. Pojechali艣my wi臋c - blisko, 5 min samochodem. Na miejscu oczywi艣cie kawa, ciasto. Znajomy wyci膮gn膮艂 nalewk臋 w艂asnej roboty (70%) i rozpocz臋艂a si臋 degustacja. Do 21 uwin臋li si臋 z pierwszym 0,5 litra. Zwr贸ci艂am swojemu partnerowi uwag臋, 偶eby mia艂 艣wiadomo艣膰, 偶e powinnam po艂o偶y膰 dziecko spa膰. Powiedzia艂, 偶e jeszcze ok p贸艂 godziny i si臋 zbieramy. Jednak im wi臋cej nalewki wypijali tym wi臋cej robi艂o si臋 tych "p贸l godzin" w ko艅cu ok 23 wkurzona ubra艂am siebie, dziecko i powiedzia艂am , ze czekam przed domem.. Czeka艂am ... kolejne 20 min, dzwoni艂am dwa razy z pro艣b膮, 偶eby si臋 po艣pieszy艂, w ko艅cu zadzwoni艂am trzeci z informacj膮, 偶e za 5 min jad臋 do domu. SAMA. Czeka艂am, czeka艂am i pojecha艂am. Jego po 20 min odwioz艂a 偶ona kolegi. Zalanego, zataczaj膮cego si臋 i be艂kocz膮cego. Od razu na mnie napad艂, 偶e nie umiem si臋 bawi膰. Odpowiedzia艂am, 偶e nie z za艂o偶eniem zabawy tam pojechali艣my poza tym powinien mie膰 na uwadze, 偶e dziecko ju偶 dawno powinno spa膰. Wtedy zacz臋艂a si臋 jazda, zacz膮艂 si臋 wydziera膰, 偶ebym nie zas艂ania艂a si臋 dzieckiem, bo nie mia艂am prawa go zostawia膰 samego u znajomych, 偶e powinnam na niego czeka膰 bez wzgl臋du na wszystko.. Odpowiedzia艂am ponownie, 偶e bez wzgl臋du na wszystko to dziecko powinno od 3 godzin spa膰 i nie powinno ogl膮da膰 go w takim stanie. Wtedy zacz膮艂 krzycze膰 tu cyt " w*********j, s艂yszysz, wynocha, ja ci bachora nie zrobi艂em wi臋c w*********j do tego co ci go zrobi艂" Dar艂 si臋 tym samym tekstem z dobre 20 min, jak jaka艣 skrajna patologia, dziecko oczywi艣cie to s艂ysza艂o. Po jakim艣 czasie ubra艂 si臋 i wyszed艂 z domu. Ja po艂o偶y艂am syna spa膰, a rano w sobot臋 spakowa艂am si臋 i pojecha艂am do rodzic贸w. W niedziele zadzwoni艂 do mnie jego brat, pyta艂 co si臋 sta艂o. On sam zadzwoni艂 wczoraj wieczorem m贸wi膮c, cyt. " znam od Adama Twoj膮 wersj臋 wydarze艅, ale uprzedzam ze nie zamierzam cie za nic przeprasza膰 bo moje zachowanie by艂o nast臋pstwem twojego zachowania i tego ze zostawi艂a艣 mnie samego u znajomych. Takich rzeczy si臋 nie robi, nie mia艂a艣 prawa si臋 tak zachowa膰, cho膰by nie wiem co. Nie ufam ci i nie mam w tobie oparcia ani poczucia bezpiecze艅stwa" Mia艂o by膰 kr贸tko, wysz艂o d艂ugo, jednak musia艂am, chc膮c Waszej oceny musia艂am napisa膰 wszystko. No w艂a艣nie? Jak to widzicie? Czy naprawd臋 zrobi艂am co艣 tak niewybaczalnego?? co艣 co t艂umaczy jego s艂owa??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jestem facetem, ale moim zdaniem powinna艣 sobie go odpu艣ci膰. Po w贸dce g艂upieje. B臋dzie coraz gorzej. Nie pij臋, ale nie znosz臋 pijak贸w i wsp贸艂czuje tym, kt贸rzy musz膮 z nimi 偶y膰. Przemy艣l to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
藕le si臋 zachowa艂 a najgorzej ze uwa偶a 偶e nic si臋 nie sta艂o i to nie jego wina. ..i wini Ciebie bez powodu. ..tak jak wy偶ej. ..odpu艣膰 go sobie. ..bo b臋dzie coraz gorzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wychodzi na to 偶e facet wcale nie zaakceptowa艂 faktu 偶e masz dziecko. Pokaza艂 jaki jest i gdzie ci臋 ma. Chcesz jeszcze traci膰 na niego czas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chi艅skie zachowanie po w贸dce to ju偶 w og贸le dno!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*Chamskie zachowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸wi si臋 偶e po alkoholu wychodzi prawda z cz艂owieka, hamowane emocje, zachowania, niewypowiedziane tre艣ci. Co艣 chyba w tym jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aaa kto艣 odgrzeba艂 stary temat, nie warto odpowiada膰.

Udost臋pnij ten post