Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artemidka

Mam spróbować swoich sił w modelingu ? jak myślicie ?

Polecane posty

Gość artemidka

Od zawsze chciałam chodzć po wybiegu (fotomodeling mnie nie interesuje ). Mam 17 lat, 178 cm, 53 kg,ładna cera ( nie pije, nie palę).... osobiście uważam się za dosyć ładną osobę (chociaż nienawidze swojego dużego nosa :/), ale nigdy bym się do tego nie przyznała publicznie, bo niestety wszyscy przez prawie całe życie próbują udowodnić mi, że jest odwrotnie. .. to tragicznie wpłynęło na moją pewność siebie, można powiedzieć, że totalnie ją zrujnowało... Jakiś czas temu ( ok roku) miała miejsce dziwna sytuacja - siedziałam na ławce w galerii bałtyckiej i zauważyłam, że patrzy na mnie jakaś dziewczyna, ok 22 lat. Nagle podeszła do mnie i spytała czy nie byłabym zainteresowana modelingiem (!!) Oczywiście wzięłam to za żart, więc odmówiłam, a ona powiedziała, że się nadaje, jestem ładna( jako pierwsza osoba poza babcią i mamą :p) i że radzi mi próbować. Ostatnio znalazłam ją na fb, właściwie przez przypadek ( podała mi nr telefonu wraz z imieniem i nazwiskiem) i okazało się, że naprawdę ma coś wspólnego z agencją modelek. Teraz trochę żałuje, że jej odmówiłam... tak sobie rozmyślam nad tym wszystkim... spróbować czy nie? Boję sie, że jak sie zgłoszę do jakiejś agencji to się ośmieszę :/

Gość gość
Skoro jesteś ładna, to z pewnością będziesz dobrą modelką. Powinnaś spróbować :) Pamiętaj o najważniejszym: jesteś piękna.

Gość gość
niska samoocena która decyduje o każdym twoim kroku a raczej o jego zaniechaniu nie ośmieszysz się bo tam nie takie pasztety przychodzą :D nic nie tracisz idź jeśli ci zależy ale weź pod uwagę że to jest trochę burdel co do nosa to nie masz pojęcia bo się na tym nie znasz że oryginalny nos dodaje kobiecie dużo uroku możesz go sobie nienawidzić ale on właśnie może być w oczach fotografa ale i po prostu mężczyzny twoim atutem bo dzięki niemu się wyróżniasz twoja uroda nie jest nudna

Gość gość
masz już 17 lat za moment będziesz za stara powinnaś wybrać się z rodzicem do sprawdzonej agencji nie martw się masz idealne warunki nawet jak jesteś brzydka bo właśnie brzydkie osoby mają najwięcej powodzenia w tej branży

Gość gość
daj swoją fotkę to ocenimy, może być z zamazaną twarzą

Gość gość
poszperaj w necie znajdz dobra agencje modelek blisko miejsca zamieszkania i wysylaj foty :) zwykle nieprofesjonalne, na ktorych widac twarz i figure jesli im sie spodobasz zaprosza Cie do siebie i jesli na zywo takze zrobia Ci portofolia i bedziesz czekac na zgloszenia... dzialaj dziewczyno poki masz te 17 lat

Gość gość
Anja Rubik jest paskudna a na modelingu trzepie grube miliony

Gość artemidka
To samo mówiła mi tamta dziewczyna, że moja wadą może być największym atutem, ale jakościężko mi to pojąć .... Zdjęcia nie dam - nawet nie proście , nie chce sie ujawniać w internecie :p

Gość gość
A co masz do stracenia! Leć do tej agencji, albo napisz do tej dziewczyny

Gość artemidka
Up

Gość gość
na co jeszcze czekasz pakuj mamusie lub tatusia i fru do warszawy do jakiejś znanej agencji głupi dzieciaku

Gość artemidka
13:51 , co masz na myśli ? :l

Gość gość
Agencje modelek przyjmuja dziewczyny o róznych typach urody. Możesz się nie spodobać w jednej agencji a drugiej już tak – nie ma się czego wstydzić. Nie kazda modelka sposoba się kazdemu. Wazne ze masz ładną figure. Ja pracowalam najpierw jako hostessa a potem jako modelka za pośrednictwem grupy MTS z Katowic http://grupamts.com/. Występowałyśmy w spotach reklamowych i brałyśmy udzial w eventach firmowych. całkiem dobre pieniadze, zwłaszcza jak dla studentki.

Gość masza23
Oczywiście próbuj, zacznij wysyłać portoflio, chodzić na castingi. Jest wiele agencji, które prowadzą nabory, spróbuj np. w agencji modelek DNA http://dnamodelki.pl/