Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fermentator

Na którym zdjęciu facet jest bardziej pociągający?

Polecane posty

Gość gość
2003

Gość gość
Jak dla mnie to na żadnym :p Ale jak już musiałabym wybierać to na pierwszym

Gość gość
no oczywiście, że 2003. Po prawej to przerośnięty, oblesny mięsniak napakowany sterydami, któremu nie staje pewnie :O

Gość gość
drugie ohyda

Skoro dla ciebie nie jest pociągający na żadnym ze zdjęć to za kogo ty wyjdziesz za mąż?

na zadnym. jesli chodzi o twarz to lepsza po prawej, cialo po lewej

Gość gość
ma nazwałbym to fałszywe mięśnie żaden mężczyzna pracujący fizycznie, dobrze się odżywiający, jakiś mityczny drwal :D nie będzie miał takich mięśni, jak na zdjęciu po prawej to jest sztuczne i przez to odpychające wygląda idiotycznie do tego sugeruje, że ten gość jest kolejnym idiotą, który nic nie ma w głowie, tylko sterydy w mięśniach

Jak nienaturalne? To, że wyćwiczył mięśnie podnosząc hantle, a nie pracując na budowie, to oznacza, że są sztuczne? A co ma "sztuczność" do pociągania płci przeciwnej? Pytałem się o to, na którym zdjęciu lepiej wygląda, a nie czy brał sterydy czy nie. Widzę zazdrość nie jest tylko cechą kobiecą.

Gość gość
Na drugim wygląda jak mięsna krowa :o

Gość gość
ma znaczenie czy na budowie, czy w siłowni tylko i aż w tym sensie, że nikt nie uzyskałby takich mięśni pracując fizycznie i przez to, takie mięśnie są czymś nienaturalnym, bo uzyskanym w warunkach sztucznych inaczej, żaden wojownik, żołnierz sił specjalnych, nie jest tak umięśniony, bo to już jest zbędny balast na dodatek wygląda to ohydnie i wcale nie jestem zazdrosny :D zazdrosny to ja bywam, gdy oglądam mistrzów sztuk walki, bo zazdroszczę im umiejętności i gracji z jaką się poruszają