Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Związek liczący 3 osoby :P

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Chciałbym podzielić się z wami moją historią , historią mojego "pięknego" związku , oraz prosić was o radę... Więc zacznę od października 2014 roku kiedy zakochałem się w pewnej ładnej dziewczynie w moim wieku , (mam lat 15 , ale wg nauczycieli i wielu innych osób jestem dojrzały emocjonalnie , więc to na pewno nie miało wpływu na to co się działo ) wcześniej przez 3 miesiące byliśmy przyjaciółmi , pomagaliśmy sobie itd ; właśnie w październiku wyznałem jej miłość ... okazało się że Ona też mnie kocha . Niestety wszystko zaczęło się psuć już w listopadzie , powodem kłótni był przyjaciel ( jej ) który ciągle wtrącał się do związku ... kompletny dół w związku przezywaliśmy w sylwestra - ja miałem dosyć tego że Ona ciągle spędza , więcej czasu z nim , Ona nie wiedziała o co mi chodzi ... podczas kłótni Jej " zacny " "brat " powiedział jej że ma to skończyć ... sam podjąłem się odbudowy ... spokój był do 12 stycznia kiedy doszło do kolejnej kłótni, o " brata " ... podobnie jak w innych przypadkach moja dziewczyna mówiła ze jestem dla niej najważniejszy i że tylko mnie kocha , ale ja tego nie czułem . Znowu zaczęły się doły w związku i tak aż do 9 lutego kiedy po moim tygodniowym pobycie w szpitalu ( 40 km od niej ) trafiłem na oiom gdyż jestem bardzo chory ... była to niedziela ... o 23:36 dziewczyna ma przesłała mi SMS w którym napisała że nie ma sensu tego dłużej ciągnąć ... miałem dosyć ... w piątek , tydzień po tym spotkałem się z nią , wróciła do mnie ... ale okazało sie ( we wtorek ) że do decyzji , ażeby ze mną skończyc nakłonił ją " braciszek " ... nie wytrzymałem i pokłóciłem się z nią ... powiedziałem że jak chce to może odejść ... i zerwaliśmy ze sobą ( po raz drugi ) ... Powinienem o nią zawalczyć ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować