Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

soczki dla maluchow

Polecane posty

Gość gość

witam mamy mam takie pytanie czy dajecie swoim pociechom soczki bobovita, gerber kubusie specjalnie dla dzieci czy moze przeszliscie na zwykle soczki w kartoniku i zwykle kubusie? i w ktorym miesiacu zycia? mam nadziieje ze jasno sie wyrazilam:)

Gość gość
moja pediatra powiedziala , ze te wszystkie "soczki" to jedna wielka kicha, ja mojemu bede dawala wode i tak radze, jesli nie chces dziecka nauczyc dziadowstwa jesc

Gość gość
daje wode do picia tylko nie zawsze chce pic a nie chcialabym zeby malo pila z tego wzgledu ze jej woda nie smakuje takze kupuje tez soczki te dla dzieci ale powiem szczerze ze 4 zl za soczek 300ml to tanio nie jest no i chcialabym przejsc na soczki zwykle w kartoniku czy tez kupusie i nie wiem w ktorym miesiacu to zrobic a ma 7 i pol miesiaca

Gość gość
Ja takie "dorosłe" soki zaczęłam podawać jak syn miał skończone 1,5 roku. Teraz nadal często kupuję z bobovity, wiem tanio nie wychodzi zwłaszcza, że mój całego by najchętniej na raz wypił. Nie trzęsę się jednak nad dzieckiem jak 90% kafeteryjnych mam- w sensie tylko woda woda i woda. Nawet obiady wodą popijacie. Nie trzeba odrazu w skrajności w padać bo umiar we wszystkim można znaleźć.