Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ulotka

Polecane posty

Gość gość

z ulotki MMR II, jestem przed podjęciem decyzji odnośnie szczepienia: kolejny kwiatek. tym razem MMR II: "Kod ATC: J 07 BD Szczepionka M-M-R II zawiera liofilizowane, żywe, atenuowane wirusy: (1) odry, wyprowadzony z atenuowanego szczepu Enders – Edmonston, namnożony w hodowli komórek zarodka kurzego; (2) świnki, szczep Jeryl Lynn (poziom B), namnożony w hodowli komórek zarodka kurzego:, (3) różyczki, szczep Wistar RA 27/3, namnożony w hodowli ludzkich komórek diploidalnych fibroblastów płucnych (WI-38)." wyśmiewacie związek tej szczepionki z autyzmem, a gdyby tak ten cały autyzm odsunąć na bok... nie przeszkadza wam obce DNA?

Gość gość
boże dziewczyno co ty byś zrobiła jakbyś musiała przyjmować chemię , włosy by ci wyszły , wymioty , apatia , brak łaknienia , lęk , itd. itp. i co wtedy ?? CO do odry to zapytaj rodziców tego martwego półtora rocznego chłopca czemu nie szczepili i co im teraz przeszkadza hmmm bo przecież oni chronili swoje dziecko a to że martwe .......... szczepionki wyeliminowały choroby a teraz przez świrów mamy wszyscy prze/je/ba/ne i są zagrożeniem dla wszystkich

Gość gość
Akurat jego rodzice na bank żałują ze szczepili. Umarł 2 tyg po pierwszej dawce. Tak to jest jak sie szczepi dzieci chore, np z wadą serca jak ten chłopczyk. Ale skąd ty mozesz to wiedziec jak słuchasz tylko TVNu i wyborczej...

Gość gość
no medium się odezwało hehe jesteś babcią dziecka , czy ciocią ???

Gość gość
jak ma wadę serca to jest pod opieką kardiologa tak jak moja malutka i to nie znaczy ,że jest nie szczepiona bo właśnie jest , ale fanatycy co mogą o tym wiedzieć :-)

Gość gość
A ty skąd mozesz wiedziec ze nie był szczepiony? W Niemczech ludzie wiedza ze własnie był szczepiony i niedługo potem zmarł. Nie trzeba byc medium. Poddajecie sie manipulacji i tyle.

Gość gość
statystyka to nie manipulacja szczepionki wyeliminowały choroby , a teraz syf wraca przez nie szczepienia a plotki że był szczepiony puszczają je/ba/ne ruchy antyszczepionkowe i robią ludziom wodę z mózgu , a syf wraca i dzieci umierać będą .

Gość gość
Wode z mozgu to tobie juz dawno zrobil pediatra i tvn. Co do chemii-gdybym miala nowotwor to oczywiscie nie przyjelabym tego gowna. Poczytaj jakie ma efekty chemia a jakie np.olej canabis. I skad nowotwory? Kazdy ma w sobie komorki nowotworowe tylko zbyt slabe organizmy nie sa w stanie ich pokonac. Dowal chemie. Jasne. Zapomnij o suplementacji wit c i d. Jedz sosy z paczek. I zyj po swojemu jak i ja chce zyc wg wlasnego zamyslu.

Gość gość
Nie autorko nie przeszkadza mi obce dna. Miałam mikrobilogie a tobie autorko pozostaje czytanie blogów wątpliwej treści.