Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam oszukana na Allegro. Co teraz ? iść na Policje ?

Polecane posty

Gość gość

w piatek kupilam laptopa (uzywanego, taniego, chcialam miec komputer zastępczy bo moj sie zepsul a chwilowo nie mam kasy na nowy), od razu zaplacilam i cisza, wczoraj pisalam do sprzedawcy (to firma ktora handluje wlasnie uzywanymi laptopami i czesciami do komputerow), baba mi odpisala ze otrzymali wplate w sobote i ze dzis wysylają, nie dostalam zadnego maila z nr paczki ani nic, dzis znow napisalam zeby sie przypomniec ze nie dostalam zadnego potwierdzenia nadania, dostalam odpowiedz ze dzis wysylają :O w****ilam sie i zadzwonilam, powiedzialam swoje nazwisko w jakiej sprawie dzwonie, jakis facet odebral i sie rozlaczyl, nie odbieraja telefonow :O i co teraz? mam czekac az mi przyslą czy isc na policje ze mnie oszukali za 400zl ? :O

Gość gość
zadzwon z innego numeru zapytaj po ilu dniach od wpłaty wysylaja, ale nie mow ze chodzi o Ciebie

Gość gość
w piatek rano , od razu po zakupie

Gość gość
uważam ze przy kwocie powyżej 200 zł powinno się brać opcje za pobraniem, może i drożej ale bezpieczniej

poczekaj jeszcze z 1,5 tygodnia. Po czym jeśli możesz zadzwoń do nich i poproś o zwrot pieniędzy grożąc że idziesz na policję że Cię oszukali i możesz iść wtedy na komendę.