Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyciecie migdalkow , kto zostal z dzieckiem..

Polecane posty

Gość gość

w szpitalu? Wy, czy ojcowie?

Gość gość
A co to za różnica kto? Rodzic to rodzic

Gość gość
Tak z ciekawosci pytam. moj maz uwaza ze nie powinien zostac z dzieckiem w szpitalu...

Gość gość
Nie powinien bo? Korona mu spadnie?

Gość gość
bo "matka sie lepiej do tego nadaje".. Pytam po prostu kto był z Was/waszych mężów

Gość gość
Ja zostałam. Mąż jest strasznym panikarzem. Tylko pogorszyłby sytuację. Zresztą jak synkowi coś dolega to zawsze chce miec mnie przy sobie. Chyba w takich chwilach czuje się przy mnie bezpieczniej.

Gość gość
Tez bym chciala przy nim byc... ale ja np. nie moge przy dziecku byc.. :(

Gość gość
W pierwszych chwilach byłabym ja, później byśmy się zmieniali, w zależności od tego, kto bardziej może zostawić pracę w danej chwili

Gość gość
No ja jestem w 10 tc. Moj syn bedzie mial wycinane migdalki w czerwcu. Nie wiem czy mnie wpuszcza na salę(by z nim zostac) w takiej sytuacji

Gość gość
Ale w jakiej sytuacji? Co ich obchodzi Twoja ciąża? To raczej Wasz problem i martwiłabym się, że będąc w ciąży złapię coś od innych dzieci. Wiadomo jak to jest w szpitalu, idziesz z jednym a wychodzisz z 3 innymi chorobami.

Gość gość
Ale co za problem? Pobyt jest planowany z dużym wyprzedzeniem, krótki, ty w ciąży to co za problem żeby mąż był z dzieckiem?

Gość gość
Ale dlaczego mieli by ci nie pozwolić. Moja siostra niedawno leżała z synem w szpitalu a jest w 7miesiącu. Nikt jej brzucha nie komentował. xxxxxxx Co do tego, kto zostaje z dzieckiem w szpitalu- u nas to ja zostałam (ale dziecko miało tylko 3 miesiące). Mąż był ze starszakiem w domu- odwiedzał nas tylko codziennie. Gdyby jeszcze raz nas coś takiego spotkało też pewnie chciałabym być z dzieckiem w szpitalu a mąż robiłby ewentualnie za zmiennika :)

Gość gość
Ja byłam... Ale w twojej sytuacji wysłałam męża bo: w szpitalu łatwo o infekcje ( baktriamii szpitalnymi), warunków dobrych tam dla siebie nie będziesz miała ( ja spałam na karimacie na podłodze przy łóżku dziecka)... w zaawansowanej ciąży umeczysz się, może być. tak że będziesz musiała przenieś dziecko z łóżka na szpitalne , nosze, i co bedzie ci ciężko.... zazwyczaj po wycięciu migdałów jesteś z dzieckiem w szpitalu 2 dni, to krótko mąż da rade, ale myślę ze ty się Umeczysz...

Gość gość
ja zostałam. chcielismy obydwoje z mezem , ale nie wolno było. ja bym cała noc nie spała,wiec wolałam ja zostac.

Gość gość
Ja jestem w 13tygodniu ciąży a synek ma mieć usunięte migdały w sierpniu będę już w 9miesiącu.nikogo to nie obchodzi.mimo to wolę być z dzieckiem wydaje mi się ze matka ma lepsze podejście i pocieszy, przytuli.to jest szok dla dziecka,płacz niesamowity te badania,welflon, lekarze.

Gość gość
Przy pierwszym mąż a przy drugim dziecku ja tak wyszło z powodu pracy mam świetnego męża jest super tata wiec nie miałam obawy ze coś będzie nie tak :)

Gość gość
Ja jak leżałam na laryngologii to pełno było dzieci z migdałkami, ale z tego co zauważyłam to albo same matki, albo oboje rodziców jednak samych ojców nie widziałam.