Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niektóre dziewczyny farbują, prostują włosy

Polecane posty

Gość gość

i nic takiego złego z włosami im sie nie dzieje, nie są jakoś znacznie zniszczone a ja wystarczy że przejade pare razy prostownicą i już mam widoczne siano, nawet farba je niszczy i nic nie pomaga bo już różnych rzeczy próbowałam które się zaleca, czy można mieć tak delikatne włosy?

Gość gość
można mieć jeszcze gorsze, ciesz się że Ci nie wypadają. zrób czasami maseczką z zółtek i soku z cytryny

Gość gość
właśnie zapomniałam dodać że strasznie mi wypadają i to od dziecka nic tego nie powstrzymuje i nie wiem gdzie leży przyczyna a jak używałam prostownicy to wypadało tylko że prawie zostałam bez włosów :D

Gość gość
niektórzy mają po prostu mocne włosy, a do tego używają produktów ochronnych.

Gość gość
taki rodzaj włosów.. tez mam słabe...farbuję tylko odrosty, prostownicę używam najwyżej raz w tygodniu, do tego bezpieczne gumki a włosy wyglądają na zniszczone. Moja siostra farbuje co miesiąc i co drugi dzień od lat używa prostownicy...nawet niczego nie stosuje chroniącego przed temp...a włosy ma w znacznie lepszym stanie

Gość gość
na pewno włosy, które są niskoporowate niszczą się wolniej od tych wysokoporowatych

Gość gość
z tego samego powodu dla ktorych inne je skrecaja w loki

Gość gość
z tego samego powodu dla ktorych inne je skrecaja w loki x może zamiast udzielać głupiej odpowiedzi to warto byłoby przeczytać cały temat?:D

Gość gość
Nie uzywaj prostownicy po co to goowno. Ja nie uzywam. Susz tylko chlodnym nawiewem. olejuj włosy, nakladaj odzywki i maski. poczytaj blogi multum jest takich wlosowych porad

dam ci radę więcej farby maluj co chwile na inne a na pewno zadowolisz faceta będzie myślał że co chwile inną laskę puka :D a to że włosy ci wypadną to nic póżniej będzie miał łysą babe :)

Gość gość
nie dla psa kiełbasa rzeczywiście bardzo często farbuje włosy jedynie odrosty, nic nie robie z włosami przez to że mi sie niszczą jak już pisałam. widze że sfrustrowana jesteś i przyszłaś sie powyżywać, idz lepiej zobacz czy twój facet teraz właśnie jakiejś nie puka :D kretynko

Gość gość
jestem brunetką, nie dla psa kiełbasa- sobie nie poruuchała i wylewa żółć tępa dzida

Gość gość
Od prostownicy ci nie wypadały, użyj głowy kobieto, łamały się na długości. won na bloga anwen, ile razy mam odsyłać tam takie baby jak ty, ogarniesz trochę o pielęgnacji włosów.

Gość gość
nie sluchaj idioty, ja farbowalam wlosy co chwila i nie wypadly a wrecz sa w idealnej kondycji. teraz przestalam i mam naturalne. farba niszczy wlosy ale przy dobrej pielegnacji nic im nie bedzie

Gość gość
to od czego niby mi się łamią włosy na długości od lat a od prostownicy tak mi sie łamały że aż przerzedziły?

Gość gość
u mnie wlosy lepiej wyglądają po prostowaniu bo mam ich duuuuuuuzo wyobrascie sobie jak wyglądam jak nie wyprostuje ich a wlosy jeszcze mi się wywijaja :-p Ja mam mocne wlosy ale ostatnio mi się łamią bo rozjasnialam :-o Polecam ci odzywke gliss kur czarną lub brązową super jest - używam, kup jedwab do włosów jeszcze i dwa szampony, jeden zwykły delikatny może być dziecięcy ja mam ten z kaczka żółty dla dzieci, a drugi do włosów suchych, i myj wlosy raz tym raz tym( aby wlosy się nie przyzwyczaiły do jednego szamponu, bo wtedy nie będzie dział-tak jak z antybiotykami:) ) No i powinnas mieć też dwie odżywki gliss kur i inna dobre sa te z isana za 3-4 złote naprawdę;) wtedy będziesz miala ładne i zdrowe wlosy;)

Gość gość
dziękuje za rady, a może któraś z was wie czy sauna na włosy robiona u fryzjera niszczy je też troche? albo czy nakładanie maski na włosy i podsuszanie jej suszarką w domu też je niszczy?

Gość gość
mam 21 lat i mam sporo siwych włosów idz już wypiertalaj

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
W zamian za tendencje do tycia. Dużo grubych dziewczyn które znam ma ładne włosy. Ja jestem bardzo przeciętna jednak muszę uważać na to co jem, bo bylam gruba i nie chce do tego wracać. Ale za to mam bujne włosy-ot takie coś w zamian,jednak wolałabym być szczupła jak moje koleżanki z brzydkimi włosami. Chociaż kiedy masz pieniądze to obydwie te rzeczy możesz mieć bez problemu.