Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak stac sie zimna suka ?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie jak to zrobić, żeby uczucia przestały rządzić moim życiem ? Mam dość bycia uczuciowa kobieta... :/ doprowadza mnie to do obledu. Rozczarowania tęsknota. Chce być zimna jak lod w stosunku do mężczyzn. Sa tu takie ?

By być zimną suką zmień cele życiowe. Z bycia w związku i bycia kochaną np: na zrobienie kariery, przeżycie przygody zycia

Gość gość
Bo za bardzo kochasz innych a nie myślisz o sobie Pokochaj siebie,szanuj siebie,bądż (troche) egoistką W życiu trzeba dawać ale i brać

gość dziś Bo za bardzo kochasz innych a nie myślisz o sobie Pokochaj siebie,szanuj siebie,bądż (troche) egoistką W życiu trzeba dawać ale i brać Święte słowa

Gość gość
dobre pytanie, sama sie chce taka stac bo z tego co zauwazyłam faceci takie uwielbiaja

Gość gość
Jeszcze wibrator sobie kup koleżanko dla rozładowania napięcia przyda się, serio :)

Gość gość
mam dziecko. Jest mi trudno samej stawiać czoła przeciwnościom losu. Nie chodzi tu o finanse. Na to moge powiedzieć śmiało, ze nie narzekam. Ale wsparcia, oparcia w drugiej osobie mi brak. Chce się z tego wyleczyć. Z tej cholernej potrzeby poczucia bliskości :/

Gość gość
To trudne, ale musisz poprostu chocby nie wiem jak bolało przestac sie nad soba rozczulac, zachowywac zimną krew i dążyć do celu, być pracowita, ambitna, piękna, ale nie uzalać sie i myśleć głownie o sobie , ewentualnie o tych co na to zasługują jak np rodzina

Gość gość
Ehh..no wiem, ze to trudne bo sobie z tym nie umiem dać rady. Choć stawiam na prace i rozwój dziecka. Dbam o siebie. Brakuje mi tej drugiej osoby. Szybko lokuje w kimś uczucia a potem serce boli, psychika też... :(

Gość gość
jest taki sposób,bo ja sie taka stałam: spraw by po dłużyszm okresie czasu, związku, w którym jestes szczesliwa i zakochana Twój facet kopnął Cię poprstu w d**e;) Ja tak miałam- efekt murowany. zimna ryba;0

Gość gość
Faceci to dranie. Po prostu wbij to sobie do głowy, powtarzaj jak mantre, każdego dnia, w pracy, przed lustrem...w koncu sobie wmowisz, ze ich nienawidzisz.

Gość gość
Ja chcę odwrotnie :(

Gość dojrzałakobieta123
Tez bym chciała. Nie potrafię spotkać kogoś kto mi sie podoba i byc zimna. Zaraz mam nerwy jak nie dzwoni, nie pisze, zaraz snuje jakies plany. Nie daję tego po sobie poznać ale myslę non stop. Natomiast po pewnym czasie jak zdobędę faceta to sie nim nudzę. Ze stałych związków rezygnuje ja,

Gość dojrzałakobieta 123
Na początku znajomości nic mi nie przeszkadza tęsknie, chcę go widzieć jak najczęściej. Potem to wszystko opada, mija, wtedy widzę wady i moge zrezygnować. Faceci odwrotnie dłużej sie rozkręcają, na początku są powściągliwi (poza sexem oczywiście) potem jak sie zakochają to na zabój. Jak zrobić aby być chłodną na początku ?

Gość gość
sposób jest prosty, u mnie to była kwestia dwóch miesięcy, a efekt się utrzymuje już trzeci rok. u mnie to było tak, że facet spotykał się ze mną jeszcze do marca, a potem się okazało, że od stycznia się jeszcze spotykał z obecną żoną. na pocieszenie rzucił mi się przyjaciel, z którym po kilku miesiącach wylądowaliśmy w łóżku. to był kolejny wielki błąd. samo jakoś poszło, stałam się zimna, mówię z szyderą w głosie, sprawiam wrażenie, że nikogo nie lubię. efekt? święty spokój od facetów. kwestia czasu kiedy i kobiety mnie znienawidzą:D