Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po każdej kłótni, podrywa inne kobiety..

Polecane posty

Gość gość

Za każdym razem gdy pokłócę się z facetem, on siada na fb i wysyła zaczepki do koleżanek. Twierdzi, że jestem z nim z przyzwyczajenia, nie z miłości, bo o wszystko się go czepiam, a ostatnio w kłótni zaczął wykrzykiwać że mu nie zależy i nie kocha mnie. Później gdy rozmawiamy, przeprasza. O co mu chodzi?

Gość gość
ma cie głęboko w d.../uie

Gość gość
a po cholere zakladasz kolejny temat ?? malo Ci odpowiedzialo w poprzednim ? :O

Gość gość
Skoro powiedzial ci, że mu nie zależy i cie nie kocha to jakiego jeszcze znaku potrzebujesz? Żeby cie rąbnął łopatą? Chyba prosty jasny przekaz, że ma cie gdzieś

Gość gość
bo mam do tego prawo? 2 nijakie odpowiedzi nic mi nie dały do myślenia. skoro nie masz nic sensownego mi do powiedzenia to nie pisz nic.

Gość gość
Ale i ty, cymbale brzmiący, autorko, też nie masz nic do powiedzenia.

Gość gość
jak ma głupią kobietę to szuka mądrej

Gość gość
mogę pisać, bo forum OD TEGO JEST.. a na pewno nie jest od p********ia o tym samym w 10 wątkach, podbij stary, a nie sie powtarzasz :O

Gość gość
Poza tym już Ci pisałam w poprzednim, oczekujesz, ze ktos będzie Ci mowił '' tak kocha Cię '' ??? To co jest na tamtym doskonale powinno dać Ci do myślenia, po co robisz z siebie w jego oczach ofiarę ??? Ile Ty masz lat ?? Szanuj sie, bo taki typ sie nie zmieni, ale jeśli Ty dalej oczekujesz zeby ktoś Ci pisał, że masz mu w doopę bez mydła włazić, to po chooya zakładasz wątki na forum ?? :O

Gość gość
leczcie się :) autorko ludzie się kłócą i różnie reagują, a to ze podrywa inne kobiety może tylko tak wyglądać w twoich oczach, ty też na pewno w rozmowach z mężczyznami nie raz żartujesz w taki sposób że twój mężczyzna mógłby to odebrać jak podryw. Więcej zaufania kochana :)

Gość gość
hahah autorka prowadzi monolog :classic_cool: :O Ja p*****le, do czego to dochodzi,