Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pojechac do faceta do domu ktory nie wie ze znam jego adres

Polecane posty

Gość gość

??? z ktorym jestem zakochana, ale on we mnie raczej nie ?? z jednej strony wiem ze zrobie z siebie psychopatke z drugiej jesli nie zaryzykuje moge sobie tego nie wybaczyc do konca zycia co robic?

Gość gość
natychmiast jedz do niego,napewno czeka na ciebie .

Gość gość
chyba na rozum ci się rzuciło :( A niby po co ty chcesz do niego jechać? Może jeszcze klęknij w progu i krzycz - weź mnie :D

Gość gość
wlasnie chociazby po to zeby sie z nim przespac

Gość gość
to teraz postaw sie w odwrotnej sytuacji... zakochany/o ile to mozna nazwać zakochaniem.../facet zjawia sie u Ciebie w domu , znien acka, nie zapowiedziany ,bo wykradł skądś Twój adres.Nie ten oczywiście w którym podobno jesteś zakochana - jaiś tam inny, z którym nie chcesz mieć do czynienia.I co robisz wówqczas? wzywasz policje, szczujesz psami, umierasz ze wstydu przed bliskimi, że nachodzi cię jakis napalony psychol? I czego do ciężkiej cholery masz załować jak niby nie spróbujesz???

Gość gość
bo dawał mi nadzieje przez długi czas... :( chce wiedziec ze ten rozdzial jest zakonczony zeby moc zaczac nastepny przeciez nie wparuje do jego mieszkania, chce zadzwonic do drzwi i kiedy otworzy zapytac czy mozemy pogadac :( dodam ze musialabym jechac jakies 200 czy 300 km :(

Gość gość
co o tym sadzicie? jechac czy nie jechac?

Gość gość
nadal uważam że na rozum c***adło. Zamiast jechać na drugi koniec Polski zadzwon i zadaj to pytanie, ktore chcesz zadac pod jego drzwiami :D Bedzie o wiele prościej. Haha pojedziesz, jego nie bedzie a ty bedziesz koczowac pod budynkiem bo kodu do domofonu nie znasz :D

Gość gość
nie moge do niego zadzwonic nie bede koczowac przespie sie w hotelu i sprobuje na nastepny dzien

Gość gość
chcialabym zeby wypowiedzialo sie wiecej osob :P co o tym mysliscie? czy ten facet może wpasc w szał? ze go naszłam w jego mieszkaniu?

Gość gość
ty chyba jestes nienormalna jakby do mnie jakis taki oszolom przyjechal bez zaproszenia i wyznawal milosc to wezwalabym policje albo sasiada kulturyste :)

Gość gość
nie chce mu wyznawac milosci ....tylko porozmawiac wezcie pod uwage ze taka wizyta faceta u kobiety a kobiety u faceta to jednak cos innego... no i nie jestem pierwsza lepsza namolna.. on mi wiele obiecywal, mielismy bardzo dobry kontakt a potem tak po prostu sie urwał

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
a dlaczego ten dom nie wie, że znasz jego adres? skąd w ogóle wiesz, że dom nie wie, może jest mądry i wie ;-P

Gość gość
Nie jedź, drzwi Moze ci otworzyć blond nimfa w negliżu :)

Gość gość
jedz jedz, drzwi otworzy żona z gromadka dzieci :)

Jechać zawsze możesz, ale gdybym była na jego miejscu, to odebrałabym to prawie jak stalking i zadziałałoby to na Twoją niekorzyść, więc możliwe, że takim zachowaniem tylko utwierdzisz go w przekonaniu, że lepiej się z Tobą nie zadawać.