Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitopanterka

jestem sama w domu i prawie miałam zawał serca

Polecane posty

Gość pitopanterka

jest ciemno i późno, mojej mamy wciąż nie ma, a ja siedzę sama i nagle ktoś zapukał do moich drzwi!! nie zadzwonił domofonem ani dzwonkiem! serce zabiło mi szybciej, w końcu odważyłam się podejść do wezyra i spojrzeć kto to, bo może jakaś sąsiadka albo sąsiad ? patrzę, a tam jakiś mężczyzna! wysoki i dobrze zbudowany, nie wzbudził mojego zaufania, gdyż nie widziałam jego twarzy i nie rozpoznałam go, nie wiem kim był, potem odnotował sobie coś na kartce i poszedł schodami na dół zamiast windą! nie wiem kto to był, strasznie się boję, co robić?

Gość gość
nic,udawaj że cie nie ma:) por ju do të mësojnë kur ju bien poshtë kartë

zabarykadowałam się, zgasiłam światło, ale oglądam TV , zasłoniłam okna, może on nie będzie widział, kto to mogl być? Dhe ku janë kartat në rënie?

Gość gość
në harresë, ku koha është derdhur nëpër duart

Gość gość
lamtumirë...

Dodzwoniłam się do rodziców! Śmiali się, że to mogła być miłość pukająca do mych drzwi. Nie pukał do innych osób na moim piętrze. Nie wiem kto to był? Jak wszedł na klatkę? lug duart e mia notuar vetëm dhembjet Natën e mirë

i jak mam odrabiać lekcje? w łazience czy przy świeczkach ? przy zniczach? świetle z lodówki? świetle księżyca? ( pełnia się zbliża)

Gość gość
pisal cos na kartce? pewnie KOMORNIK haha dlatego pogasilas swiatla

Gość gość
Ja bym uwazala. Raz moja mama wracala z zakupow i po klatce krecil sie chlopak z ulotkami ( ulotkarze ZAWSZE zostawiali ulotki w skrzynkach na parterze bo szybciej, wygodniej) no ale nic. Chlopak se poszedl, moja matka doszla do drzwi chce wsadzic klucz w zamek.....a zamek lezy na wycieraczce. Podejrzewamy ze sploszyla wlamywacza :)

Gość gość
nie raz wlamywacze w podobny sposob sprawdzaja czy jest ktos w domu. Oprocz obserwowania domownikow naturalnie.

Gość gość
to w takim razie zle ze sie nie odezwala,. moze zapisal na kartce ze mieszkanie wolne i przyjdzie na wlam a tu surprise i dopiero bedzie zawał:)

Gość gość
ten koleś wydał już na ciebie wyrok. tak sie zdarza. dopadnie cie jak tylko opuscisz mieszkanie. spodziewaj sie go wszedzie.

jak komornik to nie do mnie, nie mam żadnych długów, zresztą komornik by tak nie wyglądał, bałam się, że to akwizytor, ale oni nie umieją pisać z kolei tylko chodzą i wciskają kity

20:15 nie strasz mnie ... około 21 powinna przyjechać moja mama, może zawiadomię by przyjechała z ojcem ? albo od razu z policją :( sąsiadki nie ma , poszłabym do niej, ale teraz to już bojęsię wyjść z domu..może przez balkon ucieknę

Gość gość
Moze facet z gazowni? Od wodomierzy, czy inny

mam na osiedlu ochronę, kamery, nie było tu żadnego włamania ani morderstwa, a facet wydawał się być normalny, może ciut za wysoki, ale siatkarze i koszykarze też są wysocy a nikogo nie mordują :) muszę się uspokoić :)

Gość gość
to był brzytwiarz

Gość gość
Ale masz fantazje

kto ma fantazje? chyba nie ja... wy mi insynuujecie włamania i morderstwa, a przecież nikt by mnie nie chciał zabić ani okraść, bo i po co?

Gość gość
a macie jakiś system alarmowy? W dzisiejszych czasach naprawdę warto w niego zainwestować. Odsyłam do profesjonalnej firmy www.atline.pl, oni mają niezawodne urządzenia zabezpieczające, obsługiwali w zakresie alarmów firmę mojego taty i bardzo chwalił ich umiejętności, rzetelność i sprawne działanie