Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam chłopaka ale bardziej ciągnie mnie do przyjaciela

Polecane posty

Gość gość

Myślałam, że uczucie, którym go darzę, minie, ale tak się nie stało. Co jakiś czas lądujemy razem w łóżku i są to najszczęśliwsze chwile, jakie mam obecnie. Tylko jego kocham i tylko on mnie tak podnieca.

Gość gość
Straszne:o

Gość gość
Wiem, że to chore, ale tak jest. Mam faceta, który świata poza mną nie widzi, ale taka jest prawda, że jestem z nim tylko dlatego, że nie mogę być z przyjacielem. Ciągle myślę o tym ostatnim.

Gość gość
Spoko. Jak kazda p*****lnieta kobieta podejmiesz decyzje o wyjsciu za maz za swojego obecnego chlopaka, aby pozniej zakladac na forum tematy "Pomocy, moj maz mnie nie pociaga, nie mam orgazmow". Niektore kobiety nie zasluguja na szczescie.

Gość gość
Nie jestem zadowolona z tego, że tak jest. Chciałabym być z przyjacielem, ale kocha inną dziewczynę. Miałabym w tej sytuacji być samotna i patrzeć na to wszystko?

Gość gość
gość dziś Nie jestem zadowolona z tego, że tak jest. Chciałabym być z przyjacielem, ale kocha inną dziewczynę. Miałabym w tej sytuacji być samotna i patrzeć na to wszystko? X Lepiej ranic zakochanego w Tobie chlopaka, co p*****lnieta egoistko? Noz qrwa, wyprane z uczuc pokolenie Vivy i MTV.

Gość gość
A czemu nie możesz być z tamtym?

Gość gość
Ponieważ od kilku lat jest zakochany w kobiecie, u której i tak nie ma szans. Próbowałam wybić mu ją z głowy, ale nie udało się.

Gość gość
razem nie możecie być bo kocha tamtą,ale w bzykaniu Ciebie to nie przeszkadza, coraz ciekawsze te prowokacje, grzechem by było nie dołączyć się do pisania:D

Gość gość
Niekoniecznie. Qrwie nie bedzie to przeszkadzalo.

Gość gość
jesteś kobietą i masz prawo do uprawiania seksu z kim chcesz nie ważne, że jesteś już z kimś związku. Jesteś kobietą i nie musisz być wierna!

Gość gość
gość dziś jesteś kobietą i masz prawo do uprawiania seksu z kim chcesz nie ważne, że jesteś już z kimś związku. Jesteś kobietą i nie musisz być wierna! X Pomylilas sie szmato. Mialas napisac "Jesteś qrwą i nie musisz być wierna".